Nazandeniz Kızlar merak ediyorum da onlineçamaşır.com dan alışveriş yapıp memnun kalan var mı 🤔 bende ordan gecelik takım alacağımda, bilgisi olan paylaşsın lütfen
Kaderyunus Nazandeniz cuma günü sipariş verdim canım dün geldi çok kaliteli bayıldım kesinlikle tavsiye ederiim 👍
Merveangel Nazandeniz bende kampanyada olan dantelli gecelik ve iç sabahlik olani begendim ınstagram sayfasindaki kararsizim alsammi almasammi 3 aylik daha sonra pahali olur yazin alamazsam diye endişe ediyorum baska sitelerde sadece geceligi 350 diyorlar
Kaderyunus Brlgry instagramda onlinecamasir.com diye bi sayfa var canım orda pijama,gecelik sabahlık takımı seti vardi 4lu aldim çok memnun kaldim😊
Brlgry Kaderyunus bende aynı siteden öyle bir takımın sadece gecelik ve sabahlığını aldım 150 TL’ye kolları göğüs kısmı dantelli gibi ekru renk çok merak ediyorum inşallah iyidir artık şans bakalım 😊
Kaderyunus Brlgry hayırlı olsun Allah sağlıkla zamanında giyinmeyi nasip etsin 🤗 kumaşı biraz ince ama benim gittiğim hastane aşırı sıcak o yüzden öyle tercih ettim 😊