Semaaasel1653 Bugün oğlum olacağını öğrendim ve hemen isim arayışına girdim anlamı güzel kuranda geçsin istiyorum bir kızım var adı asel meva ablası gibi anlamı güzel bişey istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Ftrhn Semaaasel1653 yaaa postunu görünce içim kıpır kıpır oldu. İlk bebeğm kız olsaydı hem Asel meva istemiştim çok hissetmiştim. Ama oğlum oldu adını Yusuf mahir koyduk Yusuf yüzlü bir oğlum var teyzesi 🤗 şimdi ikinciye hamileyim kız olursa meva koymayı düşünüyorum ben de. “ Yusuf Mahir ” aklınızda olsun
Meryemtolga Semaaasel1653 Kuran’da geçmiyor ama fikir olsun. İlk oglum Yiğit Alp daha yeni hamileyim cinsiyet erkek olursa Alparslan koyacağız.
Semaaasel1653 Ftrhn yaa 🥰 gerçekten güzel isim Meva inşallah gönlünden geçen olur. Eşimde Yusuf Barlas istiyor da hayırlısı olsun bakalım 🤭
Historianmoms59 Biz Kutay kocayacağız ❤️ Anlamı ; mübarek ay yani Ramazan hemde İslamiyet öncesi Türk tarihinde hükümdara verilen güçlü kuvvetli şanslı bereketli olsun diye verilen bi Ünvan ❤️ Şanslı bereketli ömrün olsun oğlum 🧿