Mrsceyms Bu haftanin adini viy basima gelenler koyuyorum izninizle. Yoruldummm be. Umarim 40 a kadar bekletmezsin beni oglum🥲 sizler de durum ne
Aylinsevim Mrsceyms nedense yorgun halsiz yalancı sancılar ishal durumu sıcak kavuşma isteği karman çorman bir haldeym😑😑🤣
Mrsceyms Gkee Hamilelik cok zor. Ben butun gece otururken kocam bey horul horul uyuyor. Reva mi bu banaa😩
Mrsceyms Aylinsevim Bir de bir yandan dogunca dertte is de buyuyecek diye korkutuyorum kendimi oh tadindan yenmiyor😂 dogsa dert dogmasa dertt
Fatmabltc 37+5 ten selam valla yalancı sancılar beni mahvetti grip oldum ishal kusma çok kötü Allah yardımcımz olsun
Mrsceyms Fatmabltc kusma ve ishal genelde doguma yakin oluyormus. Allah kurtarsin bacim kolay dogumun olsun insallah😔
Elifsimsek 37+2 , sırt bel kopuk.. sıcaklar mahvetti… uyku yok. Bebeğe enerji toplim uyuyayım diyorum son haftalar ama ne mümkün…. 🫣🥹
Mrsceyms Elifsimsek Bende uyuyamiyorum. Geceleri gocebe gibi odadan odaya geziyorum. Sabaha karsi normale donuyor. Ayy yordu bu hayat beniii