beyzacmvrc Başlarda pek tutamadığı için silikon uc aldirdi bebek hemşiresi onunla emziriyodum ama 43 günlüğüz artık bırakmaya uğraşıyorum ve tutabiliyor isteyince. Başlarda sadece ucunu almaya calisiyo ağlarken ağzını kocaman açınca kahverengi kısmıyla alıyor yani başta ağzını buyuk açsa tek seferde ağlamadan alacak. Neyse inşallah alisicaz 😊 size sorum memeyi iyi kavradığını nasıl anlarım silikon ucu ağzından çekince bakıyordum içinde süt oluyodu anliyodum şimdi nasıl anlicm her zaman cuk cuk yutkunma sesi olmuyo Su an kucağımda emiyor mesela güzel tuttu gibi bırakmadan emiyor
Zeynep1080 beyzacmvrc bende 40 gün silikonla emzirdim , sonra yavaş yavaş deneye deneye bıraktım , gögsünün ucunu iyice oyna çıksın öyle ver göğsünü ,gitgide tutar, daha rahat edersin , o ucu yıka temizle epey uğraştırıyor ya
Zeynep1080 beyzacmvrc yutkunmasından anlarsın kaygı çekme , her zaman gurk gurk diye ses gelmiyor zaten başlarda geliyo ,bazen ses gelmezdi de ,sütün yoğunluğuna göre sanırım
beyzacmvrc Zeynep1080 sorma ya çok gıcık bişey bide bebeğimin elleri durmuyo bı Ucu ağzına alana kadar kaç kere elleriyle çıkarıyor Sonra evin içinde kaybolup duruyor şeffaf zaten zor gözüküyor çıldırıyorum