SerenKoralzer Kızlar selam🫶 5+5 oldum bugün beta artışlarınız nasıl? Kalp atısını daha duymadım aranızda duyan varmı?
Mervenur_kcbs SerenKoralzer merhaba 6+1 im çok yakınız kese gördük kalp atışı için gitmedik daha görmedim de nasıl gidiyor
Arenedaramazan SerenKoralzer bende 5 +5im bugün gittim ama sadece kontrol etti kalp atışını 4 hafta sonraya attı
SerenKoralzer Mervenur_kcbs bende k Arenedaramazan hayırlı olsun☺️ Benimde 2 hafta sonraya attı merak ettğim betanız kaç acaba benim iki kese göründü ama 10 gün sonra tekrsr netleşir dedi
Mtubaaa SerenKoralzer merhaba 🌼bende 6+1 im 5+5 günlükken gittim hastaneye kese bebek gözüktü kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi
Arenedaramazan SerenKoralzer bana bişey söylemedi ben betayla alakalı sadece kadın doğum evine gidip testlerini yaptırmalısın dedi
Tessd Benimde 5+1 😌Pazartesi günü ilk defa gideceğim doktora umarım en azından keseyi görebilirimde biraz rahatlarım 🙏
Tuqbakose Ben yeni geldim hastaneden 5+5 alttan ultrasonla uyumlu kese var henüz bebiş görünmüyor 10 gün sonra gel dediler şuan anormal bir durum yok denildi belki 3-4 haftalık ta olabilir dedi doktor böyle bir durumla karşılaşan oldu mu