20 haftamdan sonra tansiyonlarım çıkmaya başladı hastaneye yatış yapıldı protein kaçağı olduğu çıktı tansiyonum normal olunca hastaneden çıkışım yapıldı 2.kez yine muayeneye gittiğimde yine tansiyonum 15/10 u görünce yine yatisim yapildi 34 haftalıktım 5 günün ardından tansiyonlarim iyi olunca tekrar taburcu ettiler tansiyonum 14/9 u geçince gelmemi soylediler evde yine o tansiyon sınırını geçmişti 3.kez yatış yaptım preeklampsi tanısı konuldu 37 haftami beklediklerini söylediler vee burda hikayem başlıyor 😂 2 temmuzda tam 37 haftalık olmuştum devlette doğum yapacağım için normal doğumla başlamam gerektigini söylediler ilk olarak rahimime balon yerleştirip 2 3 cm açıklık olacağını söylediler öglen gibi yerlestirdiler gece 4 buçukta balon düşmüştü suni sancı vermeye başladılar tam 32 saat suni sancı çektim ve hiç acilmam olmadı hala devam etmek istediklerini daha erken olduğunu soylediler ama buna gücüm kalmamıştı kabul etmedim sezeryan istediğimi söyledim kabul ettiler hemen sezeryana alındım epidural anestezi oldum 4 temmuz 12:41 de bebeğim doğdu 2300 gram doğdu Allah’a şükür kuveze girmedi bugün 9 günlük olduk 😌