Sultan_35 Doğuma 26 gün vardı ben 22 Kasım Perşembe günü kontrole gittim ilk NST’ye bağlandım sonra doktorun yanına girdim ultrasonla baktı sonra NST sonucumda küçük bir düşüklük var burda bunu anlamayabilirim diyip Şehir hastanesine gitmemi söyledi bende çok önemsemedim ne zaman gideyim dedim şimdi çıkınca git dedi meğer doktorum benim korkutmak istememiş ben eve geldim sonra 10 da hastaneye gittim hiç birşey için yoktu kasılmam vardı ama belli olcak kadar değil orda yine NST ye bağladılar sancım yüksek çıktı sonra baktılar 2 cm açıklığım var normalde telaşlı olan ben bunu da aldırış etmedim birşey olmaz durdurular gibi geliyordu sonra yatırmaz seni dediler giderken kaynanama doğum bugün olabilir deyince anladım Doğum olacağını sancım git gide arttı açılmam sırayla 3 sonra 6 oldu 1gibi Doğumhaneye aldılar orda yaklaşık yarım saat sancı çektim o Arada sürekli dua ettim gerçekten allaha sığınınca insan rahatlıyo sancı gelip gidiyor gelince dua edip nefes aldım suyum geldi 3 dakika içinde Doğum gerçekleşti ama ben bebeğime birşey olur diye çok ıkındım doktor bitti demesine rağmen ıkınmışım ondan dolayı bellimi zorladım şimdi bakınca Doğum kolay geliyo ama o yaşadığın korku zor bide dikişler benim dikişlerim inanılmaz ağrıyo ama bebeğim kucağımdayken herşeyi unutuyorum rabbim hepinize kolay Doğum nasip etsin 👋😊