nursanyildiz Hanımlar 4 aylık gebeyim ama karnım fazla çıktı bu gidişle çok cikcak karnım ve korkuyorum çatlak olusacak diye erkenden krem kullanmak istiyorum tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim
Agg0207 nursanyildiz canım krem çatlağı onlemiyor zaten catlayacaksa eğer kaçışı yok önemli olan dengeli ve yavaş kilo almak
Merve171214 nursanyildiz ilk hamileliğimde bio oil yağ kullandım sıfır çatlak oldu şimdi yine bio oil aldım 12-14 haftalıkken başladım hep kullanmaya
Gayekaragoz 15 haftalığız geçen hafta başladım bio oile. Duştan sonra da lierac sürüyorum. Çok karnım çıkmadı henüz ama hamilelikten önce kilo alıp verişimde dizlerimde çatlaklar oluşuyordu. Bu yüzden korkuyorum
Agg0207 nursanyildiz canım ciltle alakalı inanki hepsi arkadaşim ikizlerini doğurdu hiç çatlağı yok ben kızımda 37. Haftamda catladim ne yağlar kremler sürmüştm
nursanyildiz Agg0207 ay evet cilt çok önemli tüp bebekle hamile kaldım 65 kiloyla kaldım ilaçlar yüzünden 4.ayimdayim 68 kilo olmuşum ve çok korkutuyor çatlaklar çok hızlı sisiyorum sanki çok karnım çıktı
nihalgn Genetikte varsa kaçışın olmuyor canım ama kullanmakta fayda var tabi. Mustelanın yağını tavsiye ederim