ASE6154 ilkheyecanim96 zaten sen hamile kal doğur falan çocuğun 2 yaşında falan olacak yani tam aslında yaş aralığı,ama tam 2 yaş sendromu zamanı 🙄
ilkheyecanim96 ASE6154 evet yaş aralığı gayet ideal olacak zaten ama aradaki yaş farkı arttıkça daha sorun olur bence önümüzdeki ay nasip olsa aralarında 20 ay olur öyle istyorum
Esra_Omer_21 ilkheyecanim96 bende 2. Gebeligi düşünüyorum yaşım 25 🥰7 aydır korunmayi biraktik ama hala nasip olmadı
Kayaderler ilkheyecanim96 korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım bende oğlumu emziriyordum 4 aylık olana kadar da emzirdim oğlum 19aylıkken kestim sütten
ilkheyecanim96 Kayaderler senin vitaminlerin 3e bölünüyor hem sen hem emzirdiğini bebeğin hemde karnındaki bebek için yeterli olmayabilir yani öyle diyorlar yeterki sağlık olsun
Kayaderler ilkheyecanim96 hayır ya yani eskidendi bu söylemler doktorlarda artık böyle açıklama yapıyor sen sağlıklı beslendikten ve takviyr aldıktan sonra istersen doğumdan sonra ikisini de emzirabiliyorsun çevremde çokça örneği de var bunun
TubaEraslan ilkheyecanim96 biz temmuzda yapmaya karar verdik ve ağustosta da heöen hamile oldum yani bir ay bile olmamıştı
ilkheyecanim96 TubaEraslan istediğin gibi olması çok güzel stres olmuyorsun beklemede olmamışsın bile
TubaEraslan ilkheyecanim96 evet çok şükür beklemek nasıl bir duygu onu görmemiş oldum kaldı ki o adet döneminin gelmesini beklemek bile zordu inşallah sizinde hemen olur 🌼🌼
Meli-sa ilkheyecanim96 evet değerlendirdik geçen ayda olmadı bu ayda kısmet beş gün kaldı adetime yumurtlamadan bir kaç gün sonra göğüs ağrım olmuştu o ağrı hala devam ediyor
Nhlhmz11 ilkheyecanim96 benim arkadaşım 9 aylık bebeğini emziriyor hala ve beş aylık hamile🙄 doktor mbir sıkıntı yok demiş bebekte emiyor ,