Aleyunll Normalde kıpır kıpır olan kızım bugün pek hareketli değildi sanki içime bir endişe şüphe düştü bu haftalarda hareket azalması normal mi yoksa kötü bir durum mu söz konusu ?
Esraguvennn Aleyunll haftan kaç canım? Birde gün içinde annenin yorgunluğuna bağlı olarak değişiyor çocuk hareketi. Mesela ben bayram üzeri aşırı yorulmuştum o gün 2 3 kere sadcee kıpırtı hissettim sonra normale döndü.
esraEb Sulekurall neden alışan sonra yavaşlıyor. Ben de geçen hafta yaptırdım 34 haftalık oldum. Bu hallerimin açıklaması o mu acaba. Ben de fiziksel olarak çok kötüyüm bebeğim de mıy mıy hareket ediyor
Aleyunll Sulekurall tetenoz aşısı yaptıralı çok oldu 33. Haftadayız ara ara da yalancı sancı oluyor acaba ondan mı ki
Sulekurall esraEb yan etkisi galiba ben doğum yaptım ama aşı yaptırdığım hafta hareketleri azalmıştı ve çok derinden geliyordu bir süre sonra düzelmişti
Sulekurall Aleyunll olabilir ama şüphe içindeyseniz en yakın zamanda doktora gözükün aklınızda bir şey kalmasın sağlıcakla kucağınıza alın 🌸