esrtprk Kızlar yaşadığım şehirde ben ve eşim dışında kimsemiz yok ailelerde çalıştığı için gelemiyor ailemin olduğu şehre gideceğim 37 haftada hastanede sıkıntı çıkaran olur mu kabul etmeme durumları
Aslan10 esrtprk burdayken sanciniz tuttuğunu söyleyin düğün yada cenzaye için gelmiştik dersiniz zaten kabul etmeme gibi bi durumu olmaz da sizi yollayacak değil o halde
esrtprk Ya ben randevu almaya çalışıyorum kendimde sağlık çalışanıyım ama işte almazlar felan dedi bende sizin gibi ani gelişen bi doğum yada bir sorundan şehir dışında olunca takipli olduğun şehire mi git doğum için diyecekler ne alaka dedim ama içimede kurt düştü
zme19 Ben de memleketime geldim okul kapanınca apar topar doğacak diye annemlerin yanına 36. Haftamda, doktorlar sorun etmiyor. Ama bizimkinin doğası yok 39+3 olduk, eşimi erkenden sürüklediğim için vicdan yapıyorum 😭
esrtprk Çalıştığım için gidemiyorum doğumdan sonra bir gün bile olsa bebeğin yanında fazla kalmak için tam 37 olmadan gideceğim ama her kafadan bir ses çıkması korkuttu