Melisaasa Kızlar adetim bitti 2. Gün birlikte olduk, tek sefer. Ben nasıl hesaplayacağım yani ne zaman olduğunu döllenmenin. Kaç gün sonra gitmeliyim kan testine. Adetime 7 gün kaldı şu an.
Aysee1123 Melisaasa Kan testine gitmeden önce kendiniz test yaparsanız daha iyi olur. Tek sefer olmuş zaten yumurtlama zamanına gelmemişte olabilir dediğiniz zamanda. Yani boşa gitmemiş olursunuz kan vermeye diye diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gecikmeyi bekleyemem diyorsanız Predictor marka erken gebelik testi kullanmıştım ben iyidir 👍
serensuat Melisaasa canım yumurtlama zamanı adetten 2 gün sonra çok düşük ihtimal, hamilelik şansını yükseltmek için yumurtlama zamanını bilmen gerekiyor
adatuna Ovulasyon testi yapmadan bilemezsiniz ne zaman yumurtlamanız olduğunu. Birinin reglden bitimi günüdür biri 14.gündür kimi 18.gündür Regle 7 gün varken benim erken gebelik testinde çıkmıştı
Mzzz Adet bittikten hemen sonra malesef yumurtlama olmuş olması çok çok kücük ihtimal yinede tabi nasip ilişkiden en erken 12-14 gün sonra belli olar 🙏 yumurtlama zamanını ovulasyon cubuklariyla takip edebilirsin başka türlü anlayamazsın 🙏🙏
Mzzz Melisaasa biraz fazla önce olmuş canım sperm maximum 72 saat canlı kalabiliyor yani yumurtlamadan 2 gün önce falan olmalı belkide yumurtlaman o zamana denk geldi bunu bilemeyiz 🙏😇