GokceMom_ Feyzaclk ben normal dogum yaptım dikişim vardı ben tam 2 hafta bu agrıyı cektım yuruyemedım oturamadım sadece yatabildim doktor agrı kesıcı antıbıyotık yazmıstı kullanmama rgmen acıları hıssettım bu agrılara bır çözüm yok maalesef illa ki cekıyosun acıyı gecmıs olsun bu arada yavrunda hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Serra3434 Feyzaclk benim cok agrim oldu ya eve gidincede tekli koltukta uyudum otursum bir hafta ilk gun yataga yattim kalkamadim kendini iyi hissetmeden yatma cok aci verici bir durum gecmis olsun bu arada
Berfehilal Feyzaclk ilk günler çok zor benim bugün 20. Günüm 4. Günden sonra baya toparlanmış oluyorsun dayan ☺️
Gunesmoms Feyzaclk kesinlikle ev falan temizlenmez sezeryandan sonra kim demiş onu yalandır abartıdır inanılacak birşey değil. Benim 2. Sezeryanım olacak..
hsizyl Feyzaclk gecmis olsun kuzum ben ha toparladım dediğim 1ay sürmüştü öksürük hapşırık baya zorlamisti beni ama eltim 4gunde ayaklanmisti bunyeden bunyeye degisiyor
Busra070707 Feyzaclk aynı durumları yaşadık canım omuz ağrısından çıldırıyordum. Anestezi yayıldığı için demişti hemşire ilk bir hafta günde dört fincan kahve iç demişti, içtim ve gerçekten çok faydasını gördüm uzanıp uyuyamıyordum üç gün oturarak uyumuştum.
Feyzaclk Busra070707 Bana doktor ameliyat anında sinir sıkışması oluyor demişti. Yani aslında karnımızın kesildiğinde diyaframdan içimize giren hava yapıyormuş