Feyzaclk omuz ağrısını bende yaşadım bak onu yazmayı unuttum dehşet bi ağrı girip duruyodu sağ omzuma ve sağ kaburgama, gaz sıkışmasından dolayıdır dediler. Wcye çıktıktan sonra geçmeye başladı ama bebeğimi bile emzirmekte zorlandım sağ taraftan halara zor geliyor. Şuan bile basurdan dolayı gaz ve wc sıkıntısı yaşayınca bütün vücuduma ekstra ağrılar biniyor. Vücudumun her yeri sızlıyor ne uyku var ne bir şey ama inan şu kadar toparladıysam bile şükrediyorum, ölüyorum diye ağlıyordum… ameliyathaneye girişim çıkışım ilk 1.5 günüm günüm kabus gibiydi. Son haftalarımda istemiyorum bebeği diyordum düşün.. doğurmıcam diye geziyordum ağlamaktan korkmaktan bitap olmuştum. Öyle süslü doğum modum olmadı sanki doğuma değil başka bi ameliyata gider gibiydim korku doluydum gram sevinç modum yoktu dediğim gibi ağrılardan çok başka şeyler de yaşadım. Ama şuan diyorum ki iyi ki doğurmuşum, kötü bi süreç yaşasam da öyle bi kokusu var ki benim yataktan zorla güç bela kalkmama neden oluyor :) zahmetsiz rahmet olmaz lafını iliklerime kadar yaşadım, beni gören herkes halike şükreder o kadar diyim sana ama Allah öyle bi güç ve sabır veriyormuş ki boşuna annelik kutsal demiyorlar. Bebeğim sarılık oldu ateşlendi 4 gününün toplamında en fazla 7-8 saat uyudum uyumadım, 4 günde yaşadıklarım anlatılmaz yaşanır hesabı oldu ama zorda olsa da kendime bunlar geçecek diye moral vermeye çalışıyorum. İnsanın böyle zamanda sadece kendisinin kötü süreç geçirmediğini bilmesi bi nebzede olsa iyi hissettiriyor normal algılamaya çalışıyor zor olsa da