1prensesannesi_ Hanımlar sizler nasıl geçiriyorsunuz bu dönemi ben mahvoldum istiğfar falan ediyor musunuz ne kullanıyorsunuz iyileşmek için doktor buscopan yazıp gönderdi siz de onu mu kullanıyorsunuz bana yardımcı olabilir misiniz🥺
Elenora 1prensesannesi_ benimd e büyüme var ayrıca sizin kaç benim 35 olmuş dediler cm mm mi onu bilmiyorum artık
Bademkiz 1prensesannesi_ kadın doğum dr uygun görmemişti bana buscopan bende yaşadım hatta bana stent takilacakti kendi Dr biraz daha dayanmami söyledi çok şükür şu an geçti yoksa üroloji uzmanı direk stent takacakti ve bu süreçte günde 5 defa hastaneye gidip parol takiliyordu yada hap olarak alıyordum elden başka hicbisey gelmiyordu büyüme ne taraftaysa o tarafa hiç yatmadim ben
1prensesannesi_ Bademkiz ben devlete gidiyorum ağrım oldukça hiç bakmıyorlar artık normal diyip gönderiyorlar 😩😥
Aysenuur6116 Bana kendi doktorum agrim olunca parol almami soyledi buyume ve tas olan tarafa yatmamami soyledi cok ağrı olursa da kendisiniyle iletisime gecmemizi soyledi özele gidiyorum.