Deletedmom_85 Kizlar malum doğum fiyatlarından sonra sağlık sigortası yaptırmak daha mantıklı geldi. Fakat gebelikten önce yapılıyormuş tamamlayıcı sağlık sigortası ben şuan hamileyim. Hamileyken faydalanacagim sigorta şirketi var mı? Sompo, demir vs 2 3 tane buldum ama muayene ücretini kapsamıyor hiç mi bi yolu yok bu işin Ve bana bilgi verebilecek olan var mı? Çok anlamıyorum bu işlerden. Özelde takipli olsam doğum sigortası alsam anlaşmalı olduğu hastanede doğum yapsam daha mı mantıklı sizce ? Eğer muayene ücretlerini vs kapsayacak şekilde bulursam sanirim öyle daha mantıklı
2_evlatyolda Deletedmom_85 canım ben eşimin sigortasından yararlanıyorum ben ücretsiz dogum yapıcam yirmibesbin dogum ücerti ama sigortam var die ödeme yapmıycaz aynen gebe kalmadan sigorta baslangıcın olması gerekli die biliyorum bende
hulyaakgn34- Bende gebe oldugumda çok araştırmıştım ilk hamileliğimde sigortam vardı herşeyi kapsadı şuan 2. Gebeliğim plansız oldugu için sigorta öncesinde yaptıramadım ve gebelikle beraber araştırma yaptım fakat sompo dahil aldıgım fiyatlar çok uçuktu hastane muyeneleri doğum dahil hemen hemen kafa kafa ya geliyordu oyuzden yaptırmanın çok bi espirisi olmadıgından yaptırmadım şöyle yaptım karar vermiş oldugumuz hastane ile doğum anlaşması yapıp güncel fiyat o an ne ise ufak bi kapora verip fiyatı sabitledik iyiki de öyle yapmışım üzerine daha sonra çok artış oldu ve tahlillerimi devlette yaptırdım sadece aydan aya doktor muayene ücretim oldu inanın çok çok uyguna sona geldik gebeliğimin diye bilirim
Deletedmom_85 hulyaakgn34- muayene ücretini vs ekstra mi verdiniz acaba ? Ya ben muayene ücretlerini de kapsayacak olsa zaten özel hastaneden doğum paketi alacağım ama hangi hastaneyle görüştüysem muayene ücretlerini kapsamıyormuş o da bana mantıklı gelmedi Mesela benim burada özel bir hastane var 20 küsür falan doğum paketi diyor ama doğum ve dogumdan sonra geçerli Bu paket. muayene ücretleri vs yine pahalıya denk gelecek bana nası yapacağımı bilmiyorum ya :(
Deletedmom_85 2_evlatyolda ya babam beni sigortalı yapar kendi işinin patronu o sıkıntı değilde nası olacak peki mesela SSK başlangıcim var durduruldu sadece tekrar başlamış olsa mesela nası neyden yararlanabilrim
2_evlatyolda Deletedmom_85 gebe kalmadan önce yapılması gerekiyor normal sigorta degil hayat sigortası özel sigorta pek bi bilgim yok sadece faydalandığım olanakları biliyorum özel sigortaları ara bi bilgi al belki vardır Baska prosödürler
Deletedmom_85 elifsen 1 2 bana yakın hastaneyi aradım muayene ücretini falan kapsamıyormuş yine aynı hesap pahalıya gelecek bize Zaten doğumdan sonra Devlet Hastanesi’nde de tahliller muayeneleri vesaire yaptırırsın Önemli olan Gebelikte kan tahlilleri, muayene ucretleri, detayli, tarama testleri vesaire Bunlar çok masraflı oluyor
adatuna Hayır gebeyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılmıyor. En az 3 ay önce yapılması gerekiyor Gebelikten sonra yapılsa zaten herkes bunu yaptırırdı mantık olarak 😂 Şuan yapacağınız tek şey özel hastaneden doğum paketi almak
defneveannesii_ Hamilelikte yapılabilen sompo sigorta var sanırım. Geçenlerde fiyat teklifi almıştım 9 muayene + tetkikler + doğum + bebeğin ilk muayenesi 28 bin ₺ fiyat çıkardılar internet üzerinden. Yalnız bize çok fazla geldiği için tercih etmedik. Eğer düşünüyorsanız bakabilirsiniz sigortam.net üzerinden teklif veriyorlar🌼🥰