BasimAgriyor Yagmurun2 ağrı başlamak üzere olduğu zaman mentol taşı sürüyorum ve başımı bağlıyorum. Ciddi atakları baya engelliyor. Ama mentol taşını sürekli yenilemek gerekiyor
YigitPoyrazMomm Yagmurun2 hastaneye gidip parol serum yiyorum parol hap faydasini hiç görmedim geçmiş olsun
Miracleee Yagmurun2 canım makyaj pamuğu arasına yarım çay kaşığı karabiber koy. Pamuğun her yerini kolonya dök ve başına sar. Bundan üç tane yap. İkisi sakaklarina. Biri alnına. 15 dk beklet sadece. Çok iyi geliyor hemen geçiyor.
Ska Yagmurun2 Ben sıcak duş alıyorum, balkona hava almaya çıkıyorum akşam sessiz iyi geliyor, migren taşı yada Farmasinin biber balsamli kremini sürüyorum egzersiz yapmaya çalışıyorum bunların hepsini yapıp da geçmezse acile koşuyorum 😅
YigitPoyrazMomm Yagmurun2 tabiki de veririler canım ben ya 2 hafta da bir veya 1 hafta gidiyorum hamilryim migrenim tutu göz kapaklarima kadar ağrı giriyor uyuyamiyorum diyorum.bide kaç kaç haftalık olduğunu söylüyorum hemen acil mudahele alanına yönlendirip parol serum takıyorlar zate doktor parol serum dan başka birşey veremiyz diyorlar hemen üstüne onun için gelmiştim de verirler canım parol hapin hiç bir faydası olmadığını söylüyorum hemen yardımcı oluyorlar
Bettymom Yagmurun2 sülük veya hacamatın üstüne tanımam, bir kez bile yaptırsanız doğuma kadar götürür sizi. Tek dikkat etmeniz gereken; klinik ortam olması