Ozoooo Kızlar ben dün doğum yaptım bugün çıktım enox iğne vermiş doktor nerden nasıl yapılacak bilen var mı?
Kediannesi1 Ozoooo kollardan yapılır kolun arkasına dirsekten 4 parmak yukarda bir bölge seçip 2 parmakla sıkıştırıp (tutulup biraz kaldırılsa yeter) oraya yapılır yada göbek değilinin 2 parmak sağı veya solundan aynı şekilde tutulup yapılır. YouTube’da videoları var
turkuaz_ Ozoooo içindeki havasını mutlaka alıyosun sonra koluna göbeğine veya bacağına ama kasa denk getirmemeye dikkat et yoksa çok ağrı yapar parmağınla şöyle bi yokla sert olan kısıma vurma koluna vurucaksan eğer . Yumuşak sanki altı boşmuş gıbı olan yerler vr oraya vur
Yazmelegi_ Ozoooo bu bölgelere oluyor ben bacaktan yapıyorum iğneyi vuracağım zaman iki parmak arasına eti aliyorum ignenin havasini boşaltıyorm sonra iğneyi batırıyorum yavas yavas enjekte ediyorum
gizemcivil Ozoooo eğer biri yapacaksa koldan yapmak daha iyi ama ben kendim yapıyorum bacaktan . Hamileliğimin en başından beri yapıyorum . Her gün değiştiriyorum bazen kol bazen bacaklar göbekten yapmıyorum. Koldan aşırı yakıyor bacaktan yapınca canım yanmıyor . İki elimle etimi sıkıştırıp iğneyi batırıyorum öyle acımıyor😃
Melekbagci Göbek deliğinin 2 parmak sağ veya sol tarafından vurabilirsiniz ben öyle kullanıyorum kan sulandırıcıyi, koldan ve bacaktanda belli yerlerden yapan varmış ama ben tercih etmedim , hergun aynı saatlerde vurmaya özen gösterin
Flyss_48 Ozoooo merhaba ben oksopar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her gün göbeğimden kendime yapıyor göbek deliğinin yan sağ sol üst alt yerlerinden iki parmak ölçüyorsun ordan karnını iki parmağının arasında sıkıştırıp iğneyi buruyprsun iğneyi çıkartmadan sıkıştırdığın etini bırakma . Koldan ya da bacaktan vurulabilir ama siz yapamazsınız kasa gelir demişlerdi o yüzden karnımdan vuruyorum geçmiş olsun
gizemcivil Ozoooo inan bana yapmak zorunda kalıyorsun. Eşim kolumdan vuruyorsu ve gerçekten enjekte ederken iğne yakıyor anlamıyorum neden . Dedim ben kendim yapıcam ver allah aşkına bacaktan vurmayı öğrendim en azından canım acımıyor. Tabi bu sürece daha öncesinde günde 3 defa göbekten progestan iğne vuruyordum öyle alıştım . İğne vurma kısmına😀 ama mecbur olunca yapıyorsun allah yardımcın olsun 😄