Denizim921 canım asla olumsuz düşünme her şeyi akışına bırak . Ben tüp bebekşe hamile kaldım o yüzden doktorum diğer kadın doğumcular gibi değildi tedbiri hiç bırakmadı. Şuan kendim bir kadın doğumcuya gidiyorum tüp bebek doktorunla yollarını keseyi gördükten sonra ayırıyorsun ama sağolsun 12. Haftaya kadar olan planlamamı yapmıştı kendisi. Ben ikiz oldukları için hala kan sulandırıcıya devam ediyorum doktorum devam edicez dedi. Tüp bebekçim 12. Haftada kesebilirsin demişti ama gittğim kadın doğum doktorum tedbiri bırakmamak adına kullandırıyor canım. Doktoruna yeri gelince sen sor . Kanaman olmaması çok çok güzel benim ilk haftada olması ama 8. Haftada ve 9. Haftada lekelenmem olmuştu. Kendimi kayınvalidemlere götürmüştüm 1 ay kendi annem 1 ay o baktı sağolsun hiç iş yapmadım çok dikkat ettim. Senin kanaman olmasa bile sende dikkat et ilk 3 ay önemli . Tedbir senden takdir allahtan . Sürekli ayetel kürsi oluyordum. Rabbim bu günlere kadar getirdi şükürler olsun . Stresden uzak dur kendine evham yapma . Bulantılar çok zorluyor dayanmaya çalış en kötüsü o kısmı . Kabız olma ben kabız olmuştum allah bir daha yaşatmasın güçlü bir lavmanla kendime geldim 2 gün ne çektiğimi bir ben bir allah bilir ıkınmaktan kasılmaktan mahvolmuştum. Zorlu süreçler atlattım ama daha iyi günler geldi . Bir an önce doğum zamanı gelsin istiyorum en azınsan sağlıklı bir birey olarak daha rahat bebeklerle ilgilenirim😃 bu şekilde sürekli bir yerlerim ağrıyor😅