Askile Kızlar son adetim geçen ayın 5 fakat doktor bebeğimin kaç haftalık oldgun biturlu söylemedi küçük daha deyip duruyor bi hesaplama yapan varmı sistemde 5hafta, 3gun diyor
NaimeYilmaz Askile Doktorunu degıstır bence. Döllenmeye göre bazen 1 hafta az veya 1 hafta fazla cıkabıluyor ultrasonda . Sonradan ugrasmamak ıcın sölememıs resmen ne cins.. Ben olsam o doktora guvenemezdm 5+3sün şuan son adet tarıhıne göre ama bu degıseblrde hep böle gıdeblrde doktor haftaya 7 haftalıksn derse panık yapma yanı 🙏
Ozlemkurttt Askile küçük olması kaç haftalık Olduğunu değiştirmez ki 3 5 fark etmez sende bilmesin ki takibini yapabil saçmalamış biraz sanki bencde değiştir önünde uzun bi süreç olcak herşeyini bilmek isticeksin ki o dr sölemez gibi geldi
EvaUzun Askile ayrıca küçükken daha net bi tarih verirler kaç haftalık olduğuna dair. çok saçma böyle bişeyi söylemesi. Bencede değiştir doktoruna güvenmen çok önemli uzun bi süreç neticede. Seni rahatlaması gerekir herşeyden önce doktorunun
PrensesiMira Küçük daha demesi kadar saçma bi durum yok bence. Kaç haftalıksa onu söylemesi gerekiyor. Sistem 5 hafta 3 günlük diyorsa öylesindir. Sonuçta Son adet tarihi baz alınıyor.
SyhnHtp Geç döllenmedir ama keseyi gördüyse bile kese boyutuna göre bir tarih söylemelidir. Yani bende 6. Haftanın içinde gitmiştim ama geç döllenmiş keseye göre 4+4 tesin demişti mesela. Bence sen başka bir doktora git 🙂