Nazlikrks Hirasongul canim bence takilma sağlıklı olsun 30+3 1850 kg çıktı bebegim ultrason da da 32+3 çıkıyor ve suan hastanede yatıyorum fazla büyük olması da iyi değil sağlıklı olsunlar yeter 🤍
MoonLighty Hirasongul benimde tam 32. Haftada 1800 küsür. Doktorum normal dedi ama burda yazılanlara göre bana da küçük geldi. 2 kilo yazanlar var kafam karıştı 🤔
Ozdbtl Benimde 32. Haftamın basında 1700 gramdı. Minyon bebek olucak dedi. Haftama geldim dün 2578 gram geldi.. Önemli olan gelişimleri iyi olsun,kilosu çok yüksek olmasada olur. Doğumca besleyip büyütücez artık🙈
Betul3860 32 de 2.300 dü benim 34 de 2.800 olmuş . Her bebeğin gelişimi farklı sorun olsa doktor söyler sağlıklı olsun kiloyu doğunca da alıyorlar
bebitomom Hirasongul benim 30+2 de 1.700 kiloydu doktorum haftasıyla uyumlu dedi sizin de bu durumda fazla bir fark olduğunu zannetmiyorum
Asyaaammmm Sağlığı yerinde olsun kilo çok da önemli değil canım 32. Haftadayız doktor 2300 kilosu fazla bebeğin dedi şimdi normal doğum nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum bebeğin minyon olaması normal doğum için daha avantajlı
Mediha99 Ben de 32+0 doktora gittim bugün 2 kg 43 cm dedi boyu normal dedi sanırım zaten bu haftalarda 1.700 2.000 arası oluyormuş
Bendenizanne Hirasongul 32 haftamda 1800 dü 38 haftamda ise 3300 doğuma kadar 3500 olur diye düşünüyorum sizinde belki bir anda alır kiloyu ☺️
Onbeskasim Hirasongul 2500 kilo veya az bişe üstü olsun yeterli kilosu doğana kadar bundan düşük olursa kuveze alınıyor demişti doktorum bana. Bende bugün gitttin 34+3 günlüğüm ben. Kilosunu sordum 2250 dedi normal dedi zayıf veya kilolu demedi suyu falan gayet iyi dedi bir aydır gitmiyordum herşeyini öğrendim. Ama Boyu biraz uzun olacak dedi 48 cm mis şuan . Boyuna göre bende zayıf diye düşünüyorum 😟😒