Furr Kızlar 17 ye doğru gidiyoruz ama bilinmeyen kanama var kesede falan değil adet olur gibi kanama var 3 gündür kanamayı ne keser bilgisi olan bilgi verebilir mi
ggelen Furr doktorunuz progestan yazmadı mı o kesiyor bi de mümkün olduğunca kalkmayın ayaklarınızı dikip uzanın
Hnd3535 Furr oyle yogun kanamalarda duphaston veye progestan veriyorlar fitil olarak yada ağızdan. Bende 19.haftada yaşamıştım Allah kötü şeyler yaşatmasın sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah
syii Hayır akşamlar hanımlar 22. Haftama yeni girdim.dun ve bugün hafif lekelenme gibi gördüm yaşayan var mı endişelenmemeye calışıykrum.ama.elimde değil.
tugceinci123 Lütfen doktorunuzla görüşün progestan ilaç ve pruloton iğne kullandım ben, baştan beri kanamalı gebeliğim var. 35.haftam şuan, ihmal etmeyin lütfen ve ayağa kalkmayın zorunlu haller dışında
Aylin2727 @syii bebeğin kordonuyla alakalı olabilir mi doktorunuza sorsanız. Daha yaşamadım ama ilerleyen zamanda bu durum olabilir dedi doktor bana da. Plesenta arkadan geliyo rahim ağzını kapatıyo demişti. Olursa lekelenmen bu sebepten korkma demişti