Ftkn Bebeğimde devlete devam ediyorum 2-3 defa doğa hanıma gittim şimdi İsa kaplan’la devam ediyorum umarım bu doktorumuz da hamileliğimin ortasında özele geçmez. Bunda da devleti tecrübe etmiş olurum ama Öztan mı aman aman uşakta tek özel oldukları için istedikleri gibi at koşturduklarını düşünüyorum. Serkan bey kesinlikle tavsiye edeceğim bir doktor ama Öztan asla 🙅♀️
Kader_sezer Ftkn serkan beyi bizde cok seviyoruz o yuzden hem devlet hemde ozelde kontrolerimiz oluyo
Mucizem4242 Kader_sezer bende uşaklıyım.🤩 ama yurt dışında yaşıyorum. Bu postu görünce UŞAK yazısı dai duygulandırdı.🥺 4 sene önce uşakta idim Serkan bodura gidiyordum tabi o zamanlar o devlet hastanesinde çalışıyordu şimdi özelde diyorlar onun için. Anılar canlandı gözümde.🥺
Kader_sezer Mucizem4242 ah uşağımız bazen cok guzel bi sehirken bazende berbat butun iyi doktorlar ozele aliyolar
Mine09 Kader_sezer Kader_sezer ben 1 ay icinde usaga tasincam hangi devlet hastahanesini ve doktoru tavsiye edersiniz ? 5 aylik hamileyim bende
Kader_sezer Mine09 ben ozelde serkan bodura gidiyorum devletde doğa sadi ye gidiorum ve ikisindende cok memnunum
Ftkn Mine09 İsa kaplan ve doğa hanım var devlette gitmek istersen. Özelde Serkan bodur benim tercihim
yagmusuguz Mine09 devlet hastahanesinde doğa Hanım ı iyi diyor herkes ve İsa beyi özel ise Serkan Bodur ☺️
Busranur_akbaba64 Sibelsamet_64 İsa kaplan doktorda çok iyi ama seni hasta olarak içeriye alırken bi kaç kişiyide alıyor içeriye böyle yapması da hiç iyi değil doğru düzgün birşeyde soramıyorsun çekinmekten
6427nz Devlette doğumdan önce eşinide refakatcinide almiyolarms doğumdan sonra eşin görmeye gelebilir ama refakatci olarak bir bayan kabul ediyolar yani bana söylenenler böyle
Ftkn 6427nz ben hamile olmadan önce gitmiştim soğuk mizaçlı birisi annemde muayene için gitti annemde memnun kalmamıştı
Elficgnl Bende uşaklıyım 37+1 olduk bugün 🤗 İlk 24 hafta Ali karaobaya gidip sonra Serkan bodura geçtim bende
Mucizem4242 Kader_sezer gerçekten özle canım , 4 senedir hiç gelmedim memleketime toprağının kokusu burnumda tütüyor ama nasipse ya aralık ya Ocak komple dönüş yapacağız tüm sevdiklerimiz uşakta uzakta yaşanmıyor böyle 🥺
murvet_98 Devlette şu an zaten nilüfer, doğa bide İsa kaplan için çok güzel yorumlar var duyduğum kadarıyla ama işte randevu zor semra Keskin’e girdim çok sinirli sorularınıza sert tepki veriyo
Kader_sezer murvet_98 evet ben daha once hamile kalmadan gitmistim bana direk sorularima bile cevap vermeden cikabilirsiniz bi sorun yok demisti
Z_e_y_a_gul murvet_98 kızlar 36+4 haftam fakat döktürum dan memnun değilim devlet hastanesi latife hanıma gidiyorum acaba bu saatten sonra döktür değiştirsem sorun olur mu