Elif_esra43 Kader_sezer ben ilk bebeğimde Ümmühan tütüncüye gitmiştim çok memnun kaldım ikinci doğumda da ona gidicem inşAllah 🥰
Elif_esra43 Kader_sezer doğum ücretleri 10 bin olmuş diye duydum ben muayenede 440 kendim gitmedim daha gidenlerden öyle duydum
Minikmucize13 6427nz merhaba bende Serkan bodura gidiyorum ilk 5-6-7 haftada ultrason görüntülüleriniz nasıldı yazılar okunmuyor bile simsiyah hastanenin geneli mi öyle acaba
Nur-kaynak 6427nz 5.aylıkken gıttıgımde 5 bucuktu sımdı rahat 7 olmustur eylulde dogumum var Mehmet Akif şanlıya tarıhıl netlesınce ucretı konusacagız
Kader_sezer 6427nz cogu yakinim devlete yapti dogum konusunda nasillar bilmiorum ama oda konusu vs cok genis ve tek hasta oluyo genelde
6427nz Minikmucize13 daha sonraki haftalar renkli ultrason fotoğraflarında net oluyor bence ben ilk haftalar Serkan bodur gidiyodum sonra değiştirdim ummuhandan çok memnunum
6427nz Kader_sezer evet gebe okuluna katılmıştım bir defa tek kişilik oda veriyolar normal doğum yapanlara sezeryan olanlara 2 kişilik odalar
6427nz Minikmucize13 öznur hanıma gitmedim ben o doktoru öneren oldu gidemedim Bi türlü randevu bulamadm