y_l-d 3.ayımdayım şimdiye kadar hiç sabah bulantısı kusma vs bişey yaşamadım tatlıdan ise tamamen uzaklaştım 😄hep ekşi şeyler yicem yeşil ekşi elma turşu tuzlu vb.şeyler siz de de böyle durumlarımız oldu mı 🥰
Yasminnnnn y_l-d 5. Haftadan başladı 23 haftaya girdik daha yeni mide bulantısı geçti ama hep ekşi ve tuzlu şeyler yerdim cinsiyet kız 🥰
Mltsnl y_l-d aynı ben 21 haftadayım hiç bulantı kusma olmadı ama doktor da bir erkek bir kız dedi daha da kesinleşmedi
YigitPoyrazMomm y_l-d bulantım çok oluyordu kusmam fazla yoktu oğlum olacak😊 tatlı ile fazla aram yok genelikle ekşi yiyorum💙
y_l-d Mltsnl benim de erkem daha cinsiyet için ama arkadaşla vardı kusma yok bi bulantısı oluyor du ama hep ekşi yiyordu erkek oldu çocuğu 😊
Mltsnl y_l-d bütün hurafe ve bu yeme içmeye göre benimde erkek o zaman eğer kız derse doktor bütün tabuları yıkıcam galiba 😀
y_l-d Yakut16 maşallah rabbim uzun ömür versin hepsine işte bende merak ediyorken bakalım az kaldı sayılır öğrenmeye 😜
Pnr_KMRC1 y_l-d hiç kusmadım miğdem bulanmadı ekşide tuzluda tatlıda aşermedim normaldim hatta aşerme nedir bilmiyorum bilmeyi isterdim🫢😘 cinsiyet erkek canım 33 haftadayım🫶🌸 ben inanmıyorum böyle şeylere çünkü yaşamadım yaşasaydım belki inanırdım🫶🌸😘
Mltsnl Pnr_KMRC1 bende öyle işte kuzenim 1 aylıkken hep aşeriyırdu kusuyordu ben hiç birini yaşamadım ama cinsiyet belli değil
y_l-d Pnr_KMRC1 ayyyy sorma işte ger kafadan farklı bir şey çıkıyor biri bulantın var mı biri ne aşeriyon bla bla bla işte 😂
Kbra_9 Mltsnl 😂😂 yaaa hadi hayırlısı bende dün gittim doktor yine erkek dedi ama ilk başta bacak Arası baya bomboştu doktorda bi kurcaladı baktı sonra bi çıkıntı gösterdi al bak burda dedi ama başta o görüntü beni şüpheye düşürdü 😂😂
Mltsnl Kbra_9 ay ben o çıkıntıyı cok gördüm bakalım bu sefer tam pipi görmeden ne kız ne erkek olduğuna inanırım artık 😀