Haleblbn Anonim3447 gerçekten sıcaklar çok fazla ve son haftalar zorluyor lohusalık nasıl olacak bakalım
Haleblbn senoski bende egzersiz vs yapıyorum 34den beri ama hiç ile yaramıyor heralde perine masajına mı başlasam diye düşünüyorum 😂
Haleyyy 38+3 de doktorum suni sancı vericem dedi kılo önde oldugı için mormal zorlaşır dıye sunı ile dogurmaya calıscam dua edin basarayım hem korkuyorum hemde heycanlıyım aramızda acılma olmadan suni ile dogum yapan tanıdıgınız var mı?
Masalada Haleblbn bende 39 a girdim bugun ilk gebeliğim olduğu İçin çok heyecanlıyım hem doğurmak istiyorum hemde istemiyorum ama mide yanmasından kurtulmak istiyorum artık 😫🥴😂😂slsakalksjs
Masalada Haleblbn ya regl sancısı gibi sancılar geliyor ama 20 saniye falan sürüp çıkıyor yalancı sancı sanırım onlar dün NST de birkz tek sancım çıktı bebek makat geliş bide benim bu çarşamba gene gşdecem doğurmasam o zaman a kadar insallah gün verir
Masalada Papatyaaa__ valla özelikle tatlı yedigimde durmuyor iki gözümün çiçeği ama sabrım gelmiyor ağrı yapıyor kasıgımda 😂
KayraKuzusu Haleblbn vallahi benimde 4cm açılmam + nişanım gelmiş olmasına rağmen hiiiiiç sancım yok bakalım nasıl olacak 🤣
Papatyaaa__ Masalada MaşAllah minnaka😍 normalde benim bebek haraketli ama son haftalardayım doktor ekmeği falan kes dedi tatlı bile yapamıyorum artık evde🥲🥲
Masalada Haleblbn evet canım 2 3 aydır bebeğim ters yani doğum şeklini olmuştur ben artık döneceğini düşünmüyorum anlamadığım şey daha doktor neyi bekliyorGün versede artık bana zaten sınırı geçtim 39 oldum onlar hala bebeğin dönmesini bekliyorlar