Haleblbn Bugün 38. haftaya girdim son demler artık heyecan dorukta sizler de durumlar belirtiler nasıl ☺️
Papatyaaa__ Haleblbn 38+2 sadece yalancı sancı var onun dışında hala beklemedeyiz😬şuan yalancı sancım var duş alıp uzandım
Haleblbn Papatyaaa__ bendr sadece alt tarafta kasılma gibi bir durum oluyor sancı ne bilmiyorum henüz galiba 😅 bebek hareketleriniz nasıl 🥰
1asel-duru 37+6 heyecanlıyım çünkü haftaya Çarşamba günü sezeryanla doğum yapacağım ikinci gebeliğim sabırsızlanıyorum artık 😁 zaman geçmiyor
Haleblbn 1asel-duru en azından gününüz belli sizin benim ilk olunca beklemedeyiz heyecanla 🥰 sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah minnoşunuz 🙏🏻
Papatyaaa__ Haleblbn kasılmamda oluyor yalancı sancıda ama gelen giden yok sadece kandırıyor beni sıpa😬😂bebek haraketleri normalde son haftalar azalması gerek bende çoğaldı ters bu çocuk😄😄
Haleblbn Papatyaaa__ benim hareketler azaldı ve yavaşladı gibi hissediyorum biraz endişeleniyorum açıkçası ama bilemiyorum 🤷🏻♀️ sizin yine sancınız vs varmış bende o da yok iyi mi kötü mü bilemiyorum 😂
akdeniz23 Haleblbn 38+2 yalancı sancı bile yok. Gelmeye niyeti yok diye yorumluyorum. Gece dönerken alt karnım acıyor sadece, sıcaklar cabası.
Belll 38+3 teyiz. Asla doğurmayacak gibi hissediyorum. Ne yalancı sancı ne kasılma hiçbi şey yok. Karaciğer değerlerim yükseliyor sürekli, ilaç başlamak zorunda kaldım kaşıntı yüzünden. Bir an önce gelmesi lazım ama hiç oralı değil😔
Haleblbn Belll bende bir an önce gelmesini istiyorum ama bende de hiç bir belirti yok bakalım bekliyoruz geçmiş olsun size 🙏🏻
efemom_ Haleblbn suyu azalmıştı bebeğin ama doktorum istiyorsan sezeryan yapalım diyip duruyordu zaten başından beri😅