Minis122 Hanimlar biraz once lavaboya girdim. Sarimsi birsey gordum ic camasirimda normal akintimda oluyor ama bu biraz farkliydi kan vesayre yoktu nisan olabilirmi. 2 3 gundur alt kisimda cok agrim.var
Emine-A- Minis122 evet benim de bugün oldu sarımtırak bir renkte sümüksü bir şey geldi ama kan yoktu 39+2 yim bende merak ediyorum. Nişan mı değil mi diye
Omermomm_ Minis122 bende daha erken bi haftada gelmişti öyle bir şey ama ultrasonda hiç bi şey yoktu canım hala yerindeydi seninde haftan küçük normal akıntıdır büyük ihtimalle ama kontrole gidince sor muhakkak
Minis122 1prensesannesi_ 36+4 haftaligim 33 den beri kasilmalarim.vardi 10 15 gundur agrilarim cok fazlaydi 3 gudnurde alt kisimda asiri agrim var
Emraida Minis122 benım o şekılde akıntılarım 1 aydır var bende hep diyordum doğuracağım galıba diye hala doğurmadım birde 2 cm açılmayla geziyorum 1 aydır şu an 37 hafta
Minis122 Emine-A- beninde ole ama birazi ic camasirimda birazida peceteye gekdi. Normal akintim beyaz geliyordu. Bende anlamadim ilk dogumumdada. Dogumhanede geldi uzerimde hic bisi yoktu oda kanli degildi bacagma akmisti
Minis122 Omermomm_ benim 33 haftadan beri erken dogum riskim vardi canm hastanede falan yattim 8 gun. İlac hersey kullandim.ala.kasilmalar gecmedi suan berbat agrilarim.var ozel bolgem. Cok agriyir
Minis122 Melekler12 nornal.akintim beyaz oluyordu. Bugun topak sekilde ic camasrimda sari biry vardi peceteye sildigimde hafif yumurta beyazi gibi. Vardi. Tamda bilmiyorumda suan vajinamda asiri agri aci hissediyorum
Minis122 Havvaca vaktim cnmda benim camasirimda az vardi peceteye silince geldi o sarimsi renkte olan fotolardaki suan aşırı derecede agrim var alt kisimda 3 gundur oturup yatamiyorum bile
Minis122 81Asu benim ilkde hastanede gelmisti. Hic hatirlamiyorum. O an sanci cekiyordum bisi akti ama. Gozumle girmedim akan seyi. Dpgumhanedeydim birazdan tekrar bakayim lavaboda gelen giden varmi ama suan asiri agrim var. Acilma olacak kisimdaa
Havvaca Minis122 benimde kanlı değildi sarimsiydi Dr alttan muayene etmişti 2 cm açılma vardı o gün akşam üzeri aynısı tekrar geldi daha da gelmedi
runkli0606 Minis122 akıntı gibi değil sümüklü bir yapıda oluyor çoğunlukla kan yada kahverengi leke karışık oluyor içinde
Minis122 runkli0606 benim akinti s beyaz geliyor haftalardir bu sariyfi ve peceteye sildigimde yumurta beyazimsi sari renk geldi nornalde beyaz gekiyordu. İslaklik oluyordu
Minis122 runkli0606 bilmiyorum cnm degisik goruncee agrimda asiri artti. 20 hazirandan beri kasilmalarla ugrasiyorum. İyice artti artik dayanabilecehim agriyi gecti. Bicak batmasi gibi agrilarim.var qlt kismimda sanci seklinde. Bi artiyor hic gecmeden hafifiliyor