Aysel46 Merhabalar arkadaşlar. İlk çocuğum kızdı çok zor bir hamilelik geçirmiştim uyku, bulantı, kusmalarla dolu. Şu an 2.gebeliğim gayet rahatım çok şükür. Merak ettiğim acaba 2.olduğu için mi yoksa cinsiyet farklılığından mı? Yaşayan var mıııııı
AhmetVeMustafa Aysel46 Cinsiyetle pek alakası yok ilk oğlumda hiç bir sıkıntı yaşamadım ikinci hamileliğimde ne varsa yaşadım o da erkek
Defnecigim Aysel46 Ya bende forumda bu yüzden geziniyorum aslında 6+3 oldum kızım 3 yaşında. Kızımda çok zorlandım bende mide yanması bulanması v.s. Bu hamileliğimde aslında 1 haftadır aşırı zorlandım ama dün gece birden bire nefes darlığım düzeldi mide bulantım azaldı. Acaba normalmi çünkü benim bildiğim tam tersi gittikçe ağırlaşır
balevlatlarim3535 Aysel46 benimde ilk hamileligim kızdı hemde tüp bebekti hiçbir zorluk yaşamadım. Şimdi 21 haftalık erkek bebeğe hamileyim çok kötü geçiyor. Kafamı kaldıramıyorum. Midem bulanıyor tansiyonum düşüyor.
Zehraumut Aysel46 ahhh alakası yok valla benim de ilk oğlumda rahattı sadece ilk 3 ay kustum bak şuan neler neler çekiyorum şuan 2. Oğluma hamileyim hala kusuyorum sürekli bayılıyorum yarın nörolojiye gidicem bakalım ne çıkacak bence alakası yok kuz erkek birde 3 aylık bebeğimi kaybettim kalbi durmuştu kızdı onda sadece çok agresiftim herkesle kavga ediyordum bulantım vardı kusmam yoktu bence aşılarsan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben ilk oğlum da iğne kullanmadım şimdi aşı yüzünden iğne kullanmak zorundayım doğuma kadar 🤦🏼♀️