Yektek22 kızlar 7+3 te bebek gözükmedi. Doktor boş gebelik olabilir dedi. Anlayanlar bakabilir mi boş keseye benziyor mu kesem. Sağ üstte yolk kesesine benzeyen bir şey var mı bana mı öyle geliyor
_momes Yektek22 benimki de ilk başta görünmedi. Bende korktum boş gebelik olabilir dedi doktor alttan görüntüleyebilirm ancak dedi çok korkmuştum alttan baktığımızda görünüyor ama çok küçük dedi o şekilde görünmüştü. 7 haftalık olarak biliyordum ultrasonda bir hafta sonra 6 hafta 6 günlük olarak göründü. Bence endişelenmeyin en kısa sürede görünür umarım🌸
Melekbagci FKRKS29 ultrasonda 6+3 çıkıyor, gebelik haftasına göre 1 hafta geride görünüyor ama , benim ki doğal gebelik değil tüp bebek o yüzden muhtemelen
FKRKS29 Yektek22 yok son adet tarihine gore 10 haftalık diyolardi , kese 16mm ama gözükmedi boş gebelik dendi, beklicez 2 hafta falan biz kendi düşmesini kesenin düşmezse kürtaj olucam😔
Melekbagci Yektek22 fotoğraf yok maalesef çünkü gördüğüm akşam, çok kanamam vardı aklıma gelmedi fotoğraf, hatta o an sevinemedim bile çünkü hala düşük tehlikem çok fazla 😔😔 cumartesi doktora gideceğiz bı sorun yoksa inşallah o zaman isterim artık
Melekbagci FKRKS29 bence bekleyin, farklı bi dr 25 mm ye ulaşana kadar bebek gorunmeyebilir dedi bana
FKRKS29 Melekbagci evet ama 20 gün önce kontrolde 11 mm olan kese 20 gün sonra 16 mm olmuş büyümesi çok az dddiler
Melekbagci Esrey evet,hatta salı gecesi aşırı kanama oldu şu an bile kalkınca biraz kahverengi geliyor