AysBltk Şuan 4+3 haftalık hamileyim Tedaviyle hamile kaldım ilk hcg 324 ikinci 685 çıktı pazartesi kese için gidicez Allah izin verirse ama çok korkuyorum her şey yolunda mı diye 🥺🥺 Sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacım var 🥺
e_blue_sky_a AysBltk gözükür gözükür neden gözükmesin şuan hamilesiniz ve buna odaklanmalısınız eğer Allah vereki Bi terslik olursa onu o vakit zaten mecburen dikkate alıyor insan öyle düşün
Ankarali85-6 Bende ayni senin gibiyim canim tedaviyle oldum insallah guzel sonuclar aliriz bizim dr kese icin erken dedi pazartesi 3.kan verecegiz insallah ..hakkimizda hayirlisi olsun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
AysBltk Ankarali85-6 Amiiin amin inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼 Bizim hcg artışı güzeldi 2. günden sonra vermeye gerek yok dedi doktor ama işte bilmiyorum çok tedirginim 🥺
minikmucizeemaak AysBltk Bence daha erken göremezsen de sıkıntıya girme ben tedavisizdi ama 3 kan istedi doktor ben 4 tane vermiştim yine de bir süre bekledim yani regli 6 sıydı ben 11 inde kese görmeye gittim
AysBltk minikmucizeemaak Siz kaçıncı haftada gördünüz? Yani benim pazartesi 5 hafta oluyor Rabbim nasip ederse 🤲🏼
minikmucizeemaak AysBltk 5+0 da gördüm bende, hafta olarak görmemişim hafta olarak gözükebilir ama burada betanın belli bir şeye gelmesi lazım falan diyorlar ya ondan söyledim😇 Sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.
minikmucizeemaak AysBltk Tabi Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla nasip etsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın 🥲💙 Hepimiz sağlıkla kavuşalım, sağlıkla büyütelim 🤲🏻
AysBltk Figenecer İnşallah görürüz inşallah 🤲🏼 Çok stresli süreçler daha tam anne olamadan onun telaşına düşmek bile öyle güzel ki 😢
Figenecer Yektek22 7 arti 4 de ogrendim geç tutmustur doktor dedi hatta boş gebelik ten şüphelenildi şükür öyle cikmadi vajinal ultrason da gorduler karindan belli etmyodu
Figenecer AysBltk içinizi ferah tutun işinin ehli bir doktor a da giderseniz görecektir vajinal ultrason da görüldü benim
AysBltk Sekerr Bakalım Pazartesi tam 5 haftalık olucaz Allah izin verirse bize de çok dua edin teyzeler 🫠🌸