Artik burdan mezun oldum kızlar bu yazım normal doğumdan korkanlar için gelsin :D Adet tarihime göre 40+6 ultrasona göre 39+6 haftada doğumum oldu doktorum pazartesi suni sanciyla başlatalım dedi fakat pazar günü öğlen saatlerinde altımda ıslaklığı hissedip tuvalete gittim akıntım beyaz beyaz baya akmış hatta iç çamaşırıma geçmişti sancim yoktu biraz daha bekledim baktım ki yavaş yavaş su geliyor apar topar hastaneye gittik saat 14.00 gibi suyum az az gelmeye başladı hastanede açıklık 1cm ydi hastaneye yatışım yapıldı saat 16.00 gibi suni sancı vermeye başladılar nöbetçi doktor kontrol ettiğinde kemiğimin basık olduğunu söyledi korkmaya başladım saatler geçtikçe suni sancim arttı, ebeler sürekli gelip açılmama baktı ama benim güzel kızım kafasını bir türlü aşağı getirmediği için hala dogumum olmadı, artik dayanamicak raddeye geldim suni sancı 1 dakikaya bir geliyodu kafamı serumun demirine vuruyordum sürekli yürümeye çalıştım sabah kahvaltısıyla durduğum için çok halsizlestim. Ebeler kontrole geldiğinde açılmam iyiydi fakat hala güzel kızım kafasını getirmiyordu ebelerin biri kontrol ettiğinde güzel ıkındığım için doğumu yapalım dedi asla korkmadım sadece sancimin geçmesini istedim sürekli salavat getirdim hiç çığırmadım ağzımı kapatıp sadece ıkındım bi ebe karnımdan bastırdı diğeri yanımda konuşmaya bana yol göstermeye çalıştı diğeri bebisi çekti ve tatlı kızım saat 23.48 de dünyaya gözlerini açtı. 22 yaşındayım, acı eşiğim cok düşüktür ağda bile yaptıramam canim tatlıdır ve ben 8 saat suni sancı cektim demem o ki asla doğumdan korkmayın ben hiç korku düşünmedim sadece bebeğimi ve şu sancinin geçmesini istedim ebeler bile soka girdi doğurduğuma Rabbim dayanamicak yük vermiyor kimseye emin olun. Kızım 11 gün yoğun bakımda kaldı çok kötü günler geçirdim ama şimdi yanımda her şeye şükür edin ve her seyde bi hayır olduğunu unutmayın💖