glbyzgkhn Ben bugün bebişimin cinsiyeti öğrendim şükür ama yanılma payı olurmu Devlet hastanesinde muayene oldum Şuan tam 18 haftalık Kordonu bacak arasindaymis Ama cinsiyeti erkek dedi yanılma ihtimali varmıdır
Mltsnl glbyzgkhn tabi olabilir burda da cok okuduk ve çevremde de cok gördüm ama için de bir kuşku varsa özele de görün yani
Gamze_722 glbyzgkhn kuzum bence yanılma olmaz 13 haftalıkken erkek gibi dedi 14+3 yine erkek dedi 16 da değişmedi tekrar bakılınca şuan 28 haftalık olduk hala aynıyız sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz🙏🏻🥰
Mltsnl glbyzgkhn 17. Haftaya kadar erkek sonra kız da olabilir denildi ondan sonra gitmedim dedim büyüsün kesinleşsin öyle yarın belli olacak inşlllah
glbyzgkhn Gamze_722 amin inşallah çok teşekkür ederim ❤️ inşallah ya ona göre artık eşyalari almak istiyorum 😂
Mltsnl Gamze_722 evet bide özel Farklı doktorlar bide erkek organı erken gelişiyor sonra kayboldu mu yani bilmiyorum çocuk oyuncağı ettiler yani
Gamze_722 glbyzgkhn Al al biz 14 haftalıkken başladık ufaktan 16 da tamamen besbelli oldu devam ettik alışverişe🥰