Elifella Her gece 4’lere kadar ayaktayım wc ye gitmekten uyuyamıyorum resmen gözlerim acıyor 😢 Neden bu kadar cok gidiyorum 5dk da bir 😑 Acaba üşüttüm mü ki😂😂 yoksa normalmi gebelikte bu kdar sık idrara çıkmak 🤔
drkc Elifella bende öyleyim sabaha kadar o kadar çok uyanıp gidiyorum ki uyandığımda uykumu alamamış gibi hissediyorum 😞
Ozlmmm Elifella Saat 3 ve ben gene ayaktayım, bianda geliyor su falan mı acaba diye düşünmüyor değilim. Baskı yapıyor 35. Haftamdayım ona dayalı diye düşünüyorum. Bi de nasıl tatlı sıkıştırıyor 😃 Lavoboya yatak açmayı düşünüyorum
Elifella drkc Allah tüm gebelerin yardımcısı olsun valla 😐 ilk gebeliğim olduğu için acaba üşüttümmü diyorum hep😂
drkc Elifella başlarda o kadar olmaması lazım aslında doktorum da öyle söylemişti benim 20 haftadan sonra arttı
Ozlem32 Elifella 7 haftadayken bikiyorsan biz napalim canım 35 e 36 ya gel de o zaman tuvalet önünde yatmaya karar verirsn daha zor günler bekliyor bunlar iyi gunlerin diyebilirim😑😏
Elifella Ozlmmm ay kıyamam yaaa 😊😊 Rabbim hayırlı sağlıklı bi sekilde kucağınıza almayı nasip etsin , yardımcınız olsun insallah ❤️😍
Ewlat Ozlmmm bence git sonda taktır öyle gez 🤣🤣valla bende nefret ediyorum ya haram her dakka hatta çiş kelimesi geçsin geliyo😩😩😩inşallah bunlar güzel şeyler geçcek hepsi bi anı💐
Elifella Ewlat Aynen güzel şeyler ama insan git gel yoruluyor 😂😂 Benim 3üz bebişlerim belki ondan bu kadar çok gidiyorumdur🤔😂
Elifella Ozlem32 Rabbim kolaylığını verir insallah hepimize 😍 3üz benim bebişler yoruyolar beni azck ama olsn gidip gelirim ben hep😂