Rumeysa1502 Kızlar detaylı ultrasonda kalbinde beyaz leke var dedi sağlığını etkileyecek bir şey değil miş diğer her şeyi de normal çok şükür, hamileliğimin son aylarında geçer dedi. Ama içim sıkıntılı yine de yaşayan var mı bu durumu?
Hemsirees55 Rumeysa1502 beyaz leke mi parlaklık mı tek başına bir belirti değil canım bana da dedi 24.haftadayım Nifty testi yaptırmıştım ben 10.haftada sonuçlar güzel gelmişti onun yanında eğer beyninde kitle bağırsak da sıkıntı felan olsaydı down felan diyebilirlerdi
Pnr_KMRC1 Rumeysa1502 o haftalarda görülüyor cnm üzme kendini haftası ilerleyince düzeliyor burda bir sürü post var bu konuyla ilgili okuyup içini rahatlatabilirsin sonuç kimsede olumsuz olmamış🫶🌸
Rumeysa1502 Pnr_KMRC1 çok teşekkür ederim doktor da öyle söyledi ama insan yine de yaşamış birilerini görmek istiyor panik oluyor🥹
Pnr_KMRC1 Rumeysa1502 haklısın canım cevap gelmezse arama kısmına yazıp bakarsın üzülme bende geçenlerde bir hafta karın çevresi geriden geliyor doktor dedi die dert içinde kaldım burda postları oluyup rahatladım xaten böyle geçici şeyleri bize söylemeseler keşke bilmesek daha iyi önemli bişey olmadığı sürece
Rumeysa1502 Pnr_KMRC1 bence de öyle ama onlar da sonuç öyle olursa biz söylemiştik demek için yüzde 1 ihtimali bile söylüyor muhtelemen. Ama bizim için zor oluyor tabi