sacmalamakizim _brcu88_ Hep ayda 1 gittim, son haftalarimda da ayda 1 gittim, doktor sık sık gelmene gerek yok, ağrın sancın olduğunda gelirsin zaten dedi.
dilarabasciftci _brcu88_ merhabalar ben Şuan 33 haftadayım ilk nst bağlandım dün normalde ayda bir kontroldü şimdi 2 haftada bire çıkardı doktor her gittimizdede nst bağlanıcam ona göre de 1 hafta da 1 cıkarıcak kontrolleri
_brcu88_ gamzeserenn şimdiki Ağustos ayındaki randevu günümüzde 30 haftalık olacak bizi çağırır mi acaba 2 hafta sonra
Dalklncebru _brcu88_ cnm 30 haftaliktan sonra doktorum beni 3 hafta sonra gel dedi gittiğimde nst ye girmiştim nst girmeye basladigim an 2 haftada bir cagirmaya başladı
_brcu88_ Tugbazdmr yaaaa anladım teşekkür ederim ♥️ önümüzde ki ay bizimde 30 haftalık olacak …bizi cagirirmi bilemedim şuan
Ayse0885 dilarabasciftci haftamız aynı doğum tarihide verdım mı? Tabi benımkı planlı olcak mecburi tansıyon sorunu var sizde normalse vermez hali ile bebişiniz nasıl kilo vs iyisiniz inşallah genel şikayetiniz varmı 🙈🙃 biraz heycanlıyım son 1 ay diyelim hayırla gelsinler
_brcu88_ dilarabasciftci aynen arkadaşım var 33 haftalık onuda 2 haftada bir çağıracak artık bu ay sonunda bi randevusu daha var ben hesaplayinca ağustosta ki randevu günümüzde 30 haftalık oluyo neredeyse…..diğer aya. Hesap yapınca da 35.36 haftalık olacak Allah’ın izniyle acaba Ağustos ayindami iki haftada bir çağirir Eylül mu
meltemmmxx seizetheday 15+3 üm şuan.. artik ayda 1 çağiriyor ama cokkotu yaa zaman geçmiyor merak ediyorsun bisey oldumu sorun varmi hep dusunuyorum
Ao526- _brcu88_ 12. Haftaya kadar 2 haftada bir gittik kontrole sonra ayda bire döndü 32. Haftadan itibariyle 2 haftada bir çağırmaya başladı 😍
Aysegul17 _brcu88_ 35de gitttim her hafta gel dedi bi hafta muayene diğerhafta kontrol şeklinde oluyo her gittiğimde nst ye gircekmişim artık bebeğim dönmüş kanala yerleşmiş bu hafta 36 haftam bitmek üzere.ben aslında 2 haftada gitmeyi tercih ederdim ama eşim çok pimpirikli biri her randevuya gelip doktoruda daraltıyo
runkli0606 32 den sonra ama ben herhafta gidiyorum hiç 2 hafta beklemedim hamileliğin başından beri bi bahane buluyorum gitmek için hayatta sabredemem 2 hafta yeri geliyor 2 kontrol arası bide acile gidiyorum🤣🤣
peri5860 runkli0606 Hala devam yani canım 😍 peki bir şey soracağım kalp atışını dinletiyor mu doktorlar ? Gidince yani her kontrolde olmasa da bazı kontrollerde. Valla ne yalan söyleyeyim ben de sık sık ultrasona girdim bilmeden ama doktorlarin ısrarı ile. Sonuç bile göstermeye gitsem aldılar Usgye
Vaveylaanur _brcu88_ ben en son 29 da gittim Allah a şükür herhangi bi problem yok birdaha nezman geleyim dedim 3 4 hafta sonra dedi p. Tesi gidicem tekrar 33 haftalık olucaz
Nerfemm _brcu88_ 32d3 gittigimde 3 hafta sonra gel dedi. Haftaya gittigimde bakalim bidaha ne zaman cagiracak