Hevida fundactak 23. Haftaya girdim iki doktor değiştirdim insallah eray beyle biter bu süreç bende cok sıkıldım acıkcası cuma günü ilk randevu bakalım insallah beklediğim gibi olur
Cgllay fundactak bende eray hocaua gidiyorum bu ayın basında 400₺ idi muayane ücreti suan bilmiyorum zam geldigini biliyorum ama henüz gitmedim agustosta gidicem. Son derece ilgili ve alakalı bir doktor gercekten mükemmel bir enerjisi var dogum ücretlerini bilmiyorum her defasında sorcaz ama unutuyoruz esimle :) eray hocam icin beylikdüzünden güneslıye gidiyorum ekibide kendiside son derece ilgili ve alakalılar
fundactak Cgllay ben sordum canım normal dogumu sefa hastanesinde 10 bin sezeryan 12 bin dedi agustos itibari ilede muane ücreti 500 olucak bende en son 400 verdim , memnun olmayan hastası yok maşallah çok tatlı bi hoca kendisi 🫶🏻☺️
cerosss 2_erkekannesi_ doktorunuzdan ve hastaneden memnun musunuz ben bursada yaşıyorum buradaki devlet hastanesi uzak bir yere sevk etti doğumu ailem.istanbulda olduğu için istanbulda düşünüyorum prof cemil tascioglunda.herkes çok iyi diyor ama nede olsa devlet hast. Nasil bir hastane
2_erkekannesi_ cerosss İlk doğumum cemil tascioglu sehir hastanesinde oldu inanin çok güzel buda sanirim orda olucak çünkü fiyatlar gun gectikce artiyor 7 milyar olan doğum suan 8 ben dogurana kadar 9 çok ilgililer veli mihmanli ben hem devlet hem ozel takipliyim 🌸