ZeynepEdaa
29 yaşımdayken gittim geçen sene. 2 düştükten sonra birkaç ay deneme sonucu çocuğumuz olmamıştı. Bütün değerlerimiz normal amh 1.60′tı
Hormonlarım normal 55 kilo 1.63 boy.
Beni görür görmez direkt tüp bebek dedi. Dünyalar başıma yıkıldı. Ama ben 2 kere hamile kalabildim dedim şu an durum bu dedi. Çocuğumun olmama sorunu yoktu aslında ama birkaç ay olmayınca da baktirmak istedim.
Neyse muayene etmesini istedim istemeyerek etti çok süslü zaten tırnaklar yeni yapılmış iğrenerek baktı bana resmen 3 yumurtan görünüyor bir de tuhaf bir şey görünüyor ama kist olabilir dedi garipbir ses tonuyla. Negatif ve aşağılayıcı bir ses tonu… Ben şu an kendime baksam en 10 12 yumurta çıkar dedi. Senin 29 yaş amh 1.60 olamaz 3 yumurta ne demek ya en az 10 15 olmaliydi çok az tüp bebekle de şansın az havuz sistemi yapmalıyız vs… 2 3 ay yumurta toplamaliyiz o da garanti değil vs. ..
Başımdan kaynar sular döküldü ne diyor bu kadın neler duyuyorum. Aglamaktan nefessiz kaldım. Reglime 3 gün vardı eve geldim o gece uyuyamadim ağlamaktan. Sabah oldu reglime 2 gün vardı bir şey beni dürttü test yaptım ve hamileydim şaka gibi. Bi hafta on gün sonra hastane beni aradı tüp bebek kararını verdiniz mi vs.. hamileyim deyip teşekkür edip kapattım. O bebeğimin de kalbi durdu ama hamile kalabilmistim en azından ve onun kist gibi bir şey dediği belki de keseydi.
Beni çok ağlattı ona hakkımı helal etmiyorum. Bi insan bu kadar negatif olamaz ben ağlarken karşımda gülüp durdu resmen yumurta rezervimle sayımla dalga geçti. Hakkımı haram sana Hediye Dağdeviren.
Şu an sükür yine 13 haftalik hamileyim tedavisiz oldu 4 gebeliğim de. Ama ona kalsaydim …