skrbsrl Kızlar merhaba, 5+6 yım. Bugün kese göründü ama 7 mm boyutundaymis, bebek görünmedi doktorum da 2 hafta içinde bebek görünmeli dedi. Sanki kötü konuştu gibi geldi, daha önce de bir kaybım olduğu için korkuyorum. Siz kaçıncı haftada gördünüz?
Burcuer skrbsrl 5+2 yım cumartesi günü gideceğim inşallah kimseyi görürüm dua edin benim de korkularım var: (
Zynpsrpl skrbsrl merhaba benimde 5 inci haftada gözükmesi 7.haftada gel dedi.hatta yine gozukmedi git şu iç iyice sıkış öyle gel deyince gözüktü.korkulacak bisey degil biz şuan 34+5 iz Allah sizden nasip etsin inşallah.
bebitomom skrbsrl çok erken haftası hata geç döllenme olmuş bile olabilir tedirgin olma stres yapma benim görümcemin 7+ da bebeği göründü
Gamzekck_ Geç döllenme olabilir. Biraz beklemeni öneririm benim 5 haftayken kese göründü 6 da kalp duydum
skrbsrl Teşekkür ederim, sanki doktorum olumsuz konuşmuş gibi geldi. 2 hafta içinde kesin gözükmesi lazım filan diyince Bi korktum
Freckles skrbsrl yoo hayır olumsuz konuşmamış. Şuan haftasına göre sadece kese görünmesi normal. Kese göründükten 2 hafta sonra bebeğin de görünmesi lazım, bunu söylemiş. Ama şuan normal. Yüksek ihtimalle haftaya hem bebeği görürsün hem kalbini duyarsın yavaş da olsa. Benim de öyle olmuştu.
skrbsrl Daha önceden de bir kaybim oldugu için korkuyorum sanirim 😔 Bir de kaynanamla konuştuk bebek niye yokmuş diyor, bebekle kese aynı anda görünmez miymis istemsiz moralimi bozuyor sinir oluyorum
December skrbsrl moralin bozulmasın lütfen önce kese görünür bebek daha sonra görünür. Seninki henüz küçük benim de oyleydi. İki hafta sonra bebeğini görürsün inşallah 🥰
Melekilgn skrbsrl 5 haftalıkken benimde oğluşum gozukmedi 7 de görünür hatta kalp atışını da dinlersin endişelenme 🌸
Sevgiituna skrbsrl skrbsrl 4+6 da kese göründü içinde bebekde kabartı şeklinde gözüküyordu bebek oluşuyor yeni yeni dedi doktor