Dolis Belirtileriniz neydi testiniz pozitif çıktı mi değerleriniz yüksekmiydi adetiniz kaç gün gecikti
Nur_50 Dolis kimyasal gebelik beta yükselir bir noktadan sonra beta değeri düşmeye başlar kanaman olur
Mommybabyy Dolis adetim 2 gün gecikti normlde hiç gecikmez erken gelirdi hemen idrar testi yaptım çift çizgi çıktı 2 gün sonra tekrar yaptım emin olmak için tekrar çift çizgi çıkınca olmam gereken adettin 5. günü betaya baktırdım 13.11 gelmişti iki gün sonra tekrar yaptrmaya gidicektim ki kanamam geldi ama norml adetten daha sancılı ve ağrılıydı
buusur Dolis planlı gebelik düşünüyorduk adetim düzenliydi bir gün gecikmişti beta önce yükseldi iki gün sonra düştü doktor kanama ile atacaksın dedi gecikmenin beşinci günü kanamam başladı yalnız çok şiddetliydi iğne vuruldum öyle dayandım bir adet sonra tekrar hamile kaldım
Dolis Mommybabyy adete 13 gün vardı şiddetli kasik agrisila hemen i gün test yaptım pozitif çıktı 9 gün kala tekrar test yaptım tekrar pozitif 3 gün kala tekrar test yaptım yine pozitif çıktı dün tekrar dan yaptım son testi mi çok hafif silik çizgi çıktı adet günüm de bugün kadın doğum a gittim rahim duvarın kalınlaşmış dedi kan tahlili verdim 0.23 negatif dedi. Hiçbir şey anlamadım ben
Dolis Withaysa benim sürekli 0.22 0.23 4 idrar testi yaptım farkli günler de dördü de pozitif kafam çok karıştı kanda çıkmıyor testler e neden çıkıyor
Dolis Nur_50 kese yok son adet tarihine göre bugün 4+0 . Ama doktor ultrason da baktı rahim duvarın kalinlasmis dedi
Nur_50 Dolis canım son adet tarihin nedir çok erken ben 4+2 772.5 beta hcg öğrendim 5+2 kese gördü karından 6+2 bebek kalp atışı duyduk
MommyLeyla Dolis Adet göreceğin zamanda rahim kalınlaşır beta değerinde negatif çıkmış. İnşallah yükselir ama 🤲🏻 Bende iki defa geçirdim kimyasal gebelik benimde rahmim kalındı üstelik beta değerimde 144 dü adet 5 gün geçmişti maalesef olmadı 4 gün sonra çok şiddetli kanamam başlamıştı. Dizilerde görürdüm düşük sahnelerini yok yaa abartı bu kadarda derdim hep ama aynı o şekilde kaybetmiştim
Dolis Mommybabyy ilçede yim tek Bir hastane var başka gideceğim hastane yok .ama gecikirsem acile gidip kan veririm
Dolis MommyLeyla anladım çok geçmiş olsun. Heveslenmistim art arda pozitif testleri görünce demekki testlere aldanmamak lazim
MommyLeyla Dolis Teşekkür ederim. Kan verdiğinizde bizi de haberdar edin burdan inşallah hayırlı haberler alırız 🌸
Mommybabyy Dolis gününüz gelince kanamanz olmazsa tekrar test yaparsnz düşük olmuş olsa kanama gelirdi
Elzsy2023 Benim ilk üç dört gün betam yükseldi. Ama normal artışa göre yavaş yükseldi. Sonra düşmeye başladı. Dış gebelik mi, biokimyasal mı diye ultrason yaptı doktorum. Kendiliğinden kanama ile temizler dedi. Kanamam oldu bitti sonra.
Dolis Mommybabyy henüz kanama yok bakalım . Planlı gebelik değildi zaten 10 aylık kızım var . Ama testim pozitif çıkınca yine de heveslenmistim kızıma kardeş geliyor diye
Dolis MommyLeyla adet oldum bugün ,😃hala o dört pozitif testin şaşkınlığı da yim artık güvenmem testler e gebelik düşünunce direk kan veririm