Fatma_armutcu Arkadaşlar iki sene önce 07/10/2021 de kızımı sezeryan doğum ile kucağıma almistim zorunlu sezeryan olmuştum şimdi tekrar hamileyim 5 haftalık acaba normal doğum yapabilirmiyim 2 sene sonra sezeryandan sonra normal doğum yapan varmı ?
alyamm_33 Fatma_armutcu benim iki tane görümcemde sezeryan sonrası normal doğum yaptılar hiçbir sıkıntıları yok ve bir sürü doktor yapıyor yani oturduğunuz şehre bağlı
Portredekitirtil Fatma_armutcu sezaryen sonrası normal doğum oluyor hatta yapan tanıdığımda var ama aradan 5 yıl geçmesi lazım diye biliyorum ben 2020 de sezaryen oldum dr sordum bu sefer normal olur mu olmaz rahimin tırtılıruzor olur dediq
Minik_2 Fatma_armutcu anladım .benimde ilkinde açılma olmamisti şimdi ikinciye hamileyim bir aya doğum var 7 sene geçti ama sezaryenden sonra.doktor kabul etmedi riske alamam. Diye .
Fatma_armutcu Minik_2 ya o zaman beni de kabul etmez ama tekrar sezeryan olmakta istemiyorum çok zor çünkü bide herkez 2 inci sezeryan çok zor oluyor dedi
221120 Fatma_armutcu tuğba hanım derken sekmenliyi diyorsanız medicanaya geçti, ssvd yi de destekliyor