Ecece Kızlar şuan 6+6 yım cumartesi doktoruma randevum var sadece keseyi gördük 5+3 ken ama ben sabırsızlanıyorum Çarşamba günü doktora gitmek istiyorum devlete ultrason cihazları farklılık gösteriyormuş sanırım hastaneden hastaneye ama çok Bilgim yok devlete giden kalp atışını bu haftalarda duyan bebeği gören oldumu ?
kocisininprensesi Ecece ama gittiğinde 7 haftalık olucaksın muhtemelen imkan varsa karından da görür. Ama diğeride korkulacak bir şey değil düzenli nefes alıp sakin olunca hemencecik bitiveriyor ☺️
kocisininprensesi Ben 6. Haftanın başıydı sanırım devlette görmüştüm ilk kalp atışlarını. Ama hastaneden hastaneye malesef çok çok büyük fark ediyor 😔
kocisininprensesi Ecece yok vajinal muayene ile baktılar o şekilde gördü ama erkendi baya zaten. O hastanede normal ultrasonda yok zaten acilde. Ben rahatsızlandığım için acile gitmiştim orda baktılar kalp atışınada
AyEr Benım kalp atısını duyalı ıkı gun oldu 6+3 iken duymustuk karından ama her hastanenın ultrason cıhazı degısıklık gosterebılıyor