dlb97 6 haftalik hamileyim son 3 gundur inanilmaz bir mide bulantim ve istahsizligim var ne yemeliyim canim hicbir sey istemiyor 2 kg vermisim bu kisacik zamanda
Dynbfofrt dlb97 doktoruna prilam yazdırablirsin çok iyi geliyor yoğun bulantı yaşayan kişilerde genelde bulantıyı azaltıp kesiyor kraker flan yalan dolan onu da kusuyordm ben
bebegimveannesi_ dlb97 beyaz leblebi aşırı iyi geliyor bence deneyin ben 2 aylıkken her gün Berat leblebi yiyerek hayatta kaldım resmen😂 başka hiçbir şey yemiyordum ciddi anlamda
Sguney Vinalac diye bir folic asite başladım içinde zencefilde var doktorum iyi gelir demişti beni biraz rahatlattı açıkçası ama normal zencefili de deneyebilirsiniz
Mlsfcr dlb97 ben patates haşlayıp yiyordum tuzla beraber hem kokusuz tok tutuyor da marulla ton balığı da beni rahatsız etmiyordu kilo vermen çok normal bende 67den 63 e düşmüştüm
Esrey Mlsfcr ton balığı dip balığı olduğu için zararlı bilginiz olsun hamilelikte tüketilmemesi gereken balıklardan
ASE6154 dlb97 haşlanmış patatese peynir koyup eziyordum onu yiyordum püre gibi, ama endişelenme hamileliğin ilk 3 ayında birçok kişi kilo veriyor bende 4 kilo vermiştim