busraatosunn Kızlar 22+4 üm bebeğimin boyu 43 cm kilosu 505 gr doktor haftasından önde olduğunu söyledi bu durumda olan var mı
Fmcsa busraatosunn boyundan eminmisin cnm bu haftalarda boy bu kadar olmaz diye biliyorum. Sağlıkla doğsun bebeğin.
Aysee1123 busraatosunn 22 de 490 gramdı bizimkide. Boyunu hatırlamıyorum fakat doktor bacak boyundan, gelişiminden ötürü banada aynısını söylemişti. 22 değilde 23 haftalık gibi boyu posu deyip, olumlu konuşmuştu
Sebaxs4 busraatosunn canım boyu konusunda yanılıyorsun bence imknı yok o boyun. Doktor yanlışıkla da 43 demiş olabilir. Benim 35+3 45 cm
Nisn23 busraatosunn Kilosu normal. 20.haftada detaylı da 460 gram ve 23 cm boyuydu bebeğimin ve doktor herşeyin normal olduğunu söylemisti. Boyun 43 olması mümkün değil bir yanlışlık olabilir. 😊
Kubrademirli busraatosunn kilosu normal ben de 21.haftada detaylı ultrasonda kilosu 495 gramdı boyu da 25 cm demişti doktor
busrabrbr busraatosunn kilosu çok normalki benim 22+4 tam 560 gramdı ve haftasıyla uyumluydu boyu ise 28 cm di , doktorunuz yanlış söyledi sanırım boyunun 43 cm olması imkansız ama bilemedim 30+5 te 42 cm di 1 hafta önceydik