Birerkekbebek Kendi hastasina ve disardan olana dogum ucretleri ne kadar acaba? Birde muayne ucretlerini ne kadar oduyorsunuz
Mavisessizlik Birerkekbebek kendı hastansına sezeryan normal dogum farketmıyor 5400 ocaktan sonra ne olur bılmıyorum. Dısardan dr olur 6 küsür diye biliyorum.
Birerkekbebek YavuzunSelini farkli fiyat veriuolarmi onu merak ediyorum saglikta pazarlik olmaz ama pazarlikla fiyat degisiyor diye duydum oyle olan varmi acaba
Mavisessizlik Seclyvs şimdi ki fıyat mı bu . Cok sasırdım ben gecen hafta sordugumda bana böyle dedıler
angel16 Geçtiğimiz hafta fiyat almıştık normal sezeryan farketmiyor 5500 dediler. Doktor disaridan olursa hastane ücreti 3000+ doktorun ücretiymiş. Tabi bunlar 2018 fiyatlari. Fakat benim dogumum 2019 temmuzda olucak o yüzden net fiyat simdiden soyleyemeyiz dediler.
Seclyvs angel16 ozaman benim doktorum kendine 1500 tl mi alıyor bana direk pembe mavi 4500 dedi şuan fiyatı
Birerkekbebek kyhskyhs bende suan ona sasirdim hem bi suru muayne ucreti veriyoriz kendi hastasi olarak bide daha fazla ucret oduyoruz
Seclyvs Demek ki sizin dontorlarınzıın ücretleri farklı ben Emre uysala gidiyorum ve net bir fiyat verdi bana bütün hastaneler için anlaştığı ücretleri söyledi