Ben doğumu için Ege Üniversitesi hastanesinde yapmayı planlıyorum ama doktorları nasıldır doğum süreci nasıldır bilgisi yada tecrübesi olan rica etsem bizimle paylaşabilir mi ☺️

Bende şurada bekleyeyim 😊

Müsait oluyor mu acaba hep

SeymaKuzu arkadaşımın yengesi yaptı ordan biliyorum çok ilgililermiş fakat doğumdan sonra bebeği aileye gösterip tekrar anneyle beraber yoğun bakıma alıyorlarmış ikisini yanyana 6 saat falan orda durup anne iyice kendine gelince normal odaya çıkartıyorlarmış

SeymaKuzu bende orda yapmayı düşünüyorum ama bu yoğun bakım olayı beni biraz tedirgin ediyo doğum dan sonra yoğun bakımdan bahsediyorlar aslında 9 eylül de güzelmiş

Kızlar bende 9 eylül yada ege üniversitesi nde yapmak istiyorum ama hiç gidip muayene olmadım takibimi hep özelde yaptırdım.direk doğum için bu iki hastaneden birine gitsem alırlarmı acaba sorun çıkartıyolarmı bilginiz varmı

Beratcan doğumdan bi 10 15 gün önce git takip açtır ben 10 yıl önce direk oraya doğuma gittim bana çok sıkıntı çıkardılar yer yok almıyolardı suyum geldiği için eşiminde baskılarıyla aldılar ama benden sonra manisadan Bi kadın doğurmak üzere gelmiş ve göndermişler o yüzden direk doğuma gitmenizi tavsiye etmem ben çok çekmiştim

Komşum direk doğuma gitmiş yer yok yerde doğuracaksan yat demişler doğurmak üzereymiş aniden başka yere gitmişler

SeymaKuzu ben 8 sene önce yaptım canm Allah nasip ederse tekrar Ege üniversitesinde takip oluyorum Ege de doğumum olucak

SeymaKuzu hım 35 haftalığız şu an salı gününe randevum var gitsem doktor sorun yparmı acaba

moms3514 anladım canım şu an 35 haftalığız salı günü için randevu aldım bi iki kere gitsem sorun çıkarmazlar dimi doğumda

Beratcan benimde 35. haftam özelde takipliydim ama ege üniversitesin de doğum yapmayı düşünüyorum cuma gününe randevu aldım gittim çok ilgililerdi ve dosya açıyorlar orda takipli olduğuna dair, eğer gitmek istiyorsan çok erteleme git derim en azından dosyan açılır ve ilerde doğumun için sıkıntı yaşamazsın muayene olmadan ve dosyan olmadan doğuma almazlar

duru127 doktora söyledinizmi peki herhangi bişey yoksa onlar ilk gittiğiniz gibi açıyolarmı canım

Beratcan 1. Polikinlik veya 2. Hiç farketmiyor zaten grup şeklinde alıyorlar içeri 2 tane oda var çağırıyorlar tek tek

Beratcan kendisi sordu daha önceden nrrde takipliydin diye bende özelde dedim bu kadar butun tahlilleri yapıcam dedi burda da kaydın olsun dedi tamam dedim kan idrar nst ultrason bunları yaptı haftaya cumaya da kendisi gün verdi

duru127 anldım cnım tşk ederim bende yarın gidicem inşllah memnun kalırım