Ben doğumu için Ege Üniversitesi hastanesinde yapmayı planlıyorum ama doktorları nasıldır doğum süreci nasıldır bilgisi yada tecrübesi olan rica etsem bizimle paylaşabilir mi ☺️
Ege üniversitesinde doğum
Bende şurada bekleyeyim 😊
Müsait oluyor mu acaba hep
Kızlar bende 9 eylül yada ege üniversitesi nde yapmak istiyorum ama hiç gidip muayene olmadım takibimi hep özelde yaptırdım.direk doğum için bu iki hastaneden birine gitsem alırlarmı acaba sorun çıkartıyolarmı bilginiz varmı
Beratcan ege ünüversitesinde takibin yoksa sadece doğum için kabul etmiyor canım
Beratcan doğumdan bi 10 15 gün önce git takip açtır ben 10 yıl önce direk oraya doğuma gittim bana çok sıkıntı çıkardılar yer yok almıyolardı suyum geldiği için eşiminde baskılarıyla aldılar ama benden sonra manisadan Bi kadın doğurmak üzere gelmiş ve göndermişler o yüzden direk doğuma gitmenizi tavsiye etmem ben çok çekmiştim
Komşum direk doğuma gitmiş yer yok yerde doğuracaksan yat demişler doğurmak üzereymiş aniden başka yere gitmişler
SeymaKuzu ben 8 sene önce yaptım canm Allah nasip ederse tekrar Ege üniversitesinde takip oluyorum Ege de doğumum olucak
Beratcan benimde 35. haftam özelde takipliydim ama ege üniversitesin de doğum yapmayı düşünüyorum cuma gününe randevu aldım gittim çok ilgililerdi ve dosya açıyorlar orda takipli olduğuna dair, eğer gitmek istiyorsan çok erteleme git derim en azından dosyan açılır ve ilerde doğumun için sıkıntı yaşamazsın muayene olmadan ve dosyan olmadan doğuma almazlar