istanbulluanne Aykimgebe Ay ayni ben 38+3 ne bir açılma, ne bir sancı ne de bir yumuşama var . Nolcak bakalm halimiz 😀
Aykimgebe istanbulluanne hayırlısı artık beklemekte çok zor ağırlaştım iyice 10 dk sabit otursam kramp giriyor leğen kemiklerime 😤 sırt ağrıları da cabası
Dilekkkk Selin13 ajah hiç belli olmaz canım düzenli olmadı önemli ilk defa sancılı kasılmayı bugn yaşadım öncesinde hep kasılma okurdu ağrı hissetmezdim
Nildrmz Selin13 Rabbim sağ salim bi doğum nasip etsin inşallah dualrım sizinle yolun sonlarındayız sırası gelen doğuruyor işte 🤗
ShemsTural Pszge ikisi de var hem erken hem gergin belli ki cok hassas insanlariz her seye takiliyoruz
Pszge ShemsTural İnan hiç hassaslığım yok çok sakin ve neşeliyim aslında. Türk değilsin diye düşündümde düzeltiim dedim 🌸
Gozdee68 Bende 39.3 olduk bel agrisi kasilmalar cok fazla ama acilma yok 90 a kadar cikmisti sanci ama 30 dakikada 1 o yuzden eve donduk :(
Selin13 Gozdee68 ayyy biraz rahatladım bakalım sabah ne diyecek bana :( hayırlısı olur inş hakkımızda
Selin13 Pszge ayyy ağzın bal yesin inşallah 😘😘😘 valla sabırsızlanıyorum. Allah hepimize ağrısız hayırlı doğum nasip etsin inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻