zeynepnilda12 Arkadaşlar herkese merhaba 34 haftalığım 3 gün önce doktora gittim bebek kanala yerleşmiş son iki gündür böyle bir iki kez ufak bir sancı gelip gidiyor adet sancısı gibi aman aman kötü bir sancı değil ama kasıyor beni sizce ne olabilir
nur34_ zeynepnilda12 yalanci sancilar oluyor o haftalarda genellikle ama anlaman icin doktoruna gitmen gerekiyor canim cunku herkes farkli mesela o haftalarda cok siddetli sancilarim oluyordu kotktuk baya doktor gozlem altinda aldi beni dogum haftasina gelince dogum sancim hic olmadi senin dediğin gibi cok hafif adet olucak gibi sancim vardi ystaktan bile cikmiyordum rahatsiz etmiyordu yinede gittim 4 cm açılma oldugunu soylemisti doktorum anlicagin herkes ayni olmuyor doktoruna mutlaka gorun hamilesin sonucta hersey olablr
zeynepnilda12 nur34_ geçince hemen bende vazgeçtim gitmek için o zaman dediğin gibi yapıyım en iyisi canım günde 1.2 defa oluyor duruyor çokta kısa sürüyordu ilk gebeliğim bilmiyorum tam olarak erken doğum falan sandım başta korktum 😂😂
nur34_ zeynepnilda12 hayırlısı olsun hakkinda kuzum sende kurtul bir an once butun hamilelerde inşallah