Bircan67 irem10 çok merak ettiğim konuyu açmışsınız bende şurada bekliyeyim bende uşak ta yaşıyorum burda perinatoloji bölümü olmadığından denizli veya afyonkarahisar a yönlendiriliyormuş bakalm hayırlısı
Elficgnl irem10 Bende uşakta perinatoloji olmadığı için afyonda gülengül hocaya gitmiştim çok güleryüzlü çok iyiydi benim çok hoşuma gitti kendisi tavsiye ederim 🤗
Elt60 irem10 Ben bugün yaptıracağım nasipse. Park hayat hastesinde Gülengül hocaya. Gebeliğimin başından beri de kendisine takipliyim
irem10 Bircan67 evet Mustafa Kemal takal var ama o periontolog değilmiş yani ona yaptırsak olmuyor mu ki ? Bende uşaklı değilim o yüzden çok doktor da bilmiyorum
Bircan67 irem10 bende uşaklı degilim benimde çok bilgim yok da duyduğuma göre perinatolog daha detaylı bakıyo diyolar daha bilgili olunca daha iyi oluyor dediler o yüzden uşakta yaptırmıyayım dedim
Elt60 irem10 Detaylı ultrason yaklaşık 30 dk sürdü. Tek tek tüm organlarına bakıldı. Birkaç fotoğraf ve CD verdiler. Normalde de çok ilgili bir doktor zaten. Yalnız fiyatlar zamlanmis 1950 olmuş.
irem10 Elt60 peki ayrıca muayene ücreti vermem gerekiyor mu direkt 1950 mi yoksa , birde doktor iyi değil mi ilgilenir benimlede dışardan geliyoruz ya pişman olamktan korkuyorum o kdr yol gelip
Elt60 irem10 Ayrı muayene ücreti vermedim ben. Gitmeden önce arayıp konuşmanız daha iyi olur sanki. Doktorum diye demiyorum ama çok naif güler yüzlü sıcakkanlı bir doktor. Pişman olacağınızı sanmıyorum.