Mcz-01 sykserife ayy inşallah benimde öyle olur ya cok sağolun rahatladm biraz mesjları okudukça çok şükür🙏🏻🙏🏻
Mcz-01 Dynbfofrt hemen alalım mi dedi 😳🥺🥺 bende öyle demedi ama benim içim rahat etmedi bebeği göremeyince umarm görürz bebişlerimizi🙏🏻🙏🏻
Mcz-01 Annee026 yaa süpersnz olablr evet içim rahatladı ya mesjlarınızı okudukca cok sağolun moralim yerine geldi☺️
Mcz-01 Duyguuuu0 çok sağolun işim rahatladı🙏🏻 daha iyi hissediyorum kendimi ilk muayeneden cıkınca epey üzülmüştüm.
Ebru-29 Mcz-01 evet duyduk ve çok şaşırdım 1 hafta değil 5 gün önce gitmişiz doktora 5 gün içinde böyle gelismesine 🥰 o kadar endişe ediyordum ki doktor çok sağlıklı bir bebek bu dedi. İnşallah sizden de güzel haberler alalım 🫶
likesah Mcz-01 beta 9000 kusurdu benim kese ve yolk vardı bebek yoktu 6. Haftada gittim ben de 7. Haftanin ortasinda kalp atisi duyuldu bebek gozuktu. Yolk sacı gorduyse doktorunuz bebegi bir sonraki kontorlde gorursunuz merak etmeyin.
ilkheyecanim96 Mcz-01 çok normal tabiki endişe etme canım hastaneye gitmek içinde bi 10 gün daha bekle ne kadar çok gitsen o kadar stres olursun 7-8. Haftalar arası hem kese hem kalp atılı alırsın ayrıca alttan baksalar görürler 6.haftada